«Θέλουμε νίκες για να αρχίσει ο Πάμπος τον προγραμματισμό»

«Το παιχνίδι κυπέλλου για εμάς τελείωσε, θα πρέπει να δούμε τον αγώνα που ακολουθεί με τη Δόξα το Σάββατο. Πρέπει να κερδίσουμε κάποια παιχνίδια για να μπορέσει ο Πάμπος Χριστοδούλου να αρχίσει το προγραμματισμό του για τη νέα σεζόν», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου στο Ράδιο Πρώτο.

Οι δηλώσεις του Θεόδωρου Αντωνίου στο Ράδιο Πρώτο:

«Δεν ξέρω αν εμείς κρατούσαμε την ισοπαλία. Από το ξεκίνημα του ημιχρόνου μέχρι το σημείο

που δεχθήκαμε το γκολ, είχαμε τις ευκαιρίες. Ο λόγος για τον οποίο χθες βράδυ ήμασταν απογοητευμένοι, δεν ήταν γιατί δεν παίξαμε καλά αλλά επειδή παίξαμε αρκετά καλά και παρόλα αυτά δεν μπορέσαμε για άλλη μία φορά να αξιοποιήσουμε την υπεροχή μας. Είχε και ο Απόλλωνας τις στιγμές του, πληρώσαμε όμως το ότι δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Κινηθήκαμε καλύτερα, είδαμε κάποια πράγματα, δεν στεκόμαστε και πολύ σε αυτό το παιχνίδι. Είμαστε συγκεντρωμένοι τώρα στον αγώνα με τη Δόξα το Σάββατο».

«Εμείς έχουμε πάρει μία επιστολή την περασμένη εβδομάδα πριν τον αγώνα με την Ένωση. Οι οδηγίες από τον παρατηρητή ήταν σαφέστατες ότι κανείς δεν μπαίνει στα αποδυτήρια των διαιτητών εκτός από εκείνον και κανέναν άλλον. Δεν μπορεί να γίνει πιο ξεκάθαρο. Αφού προσπαθούμε να προστατέψουμε τη διαιτησία, θα πρέπει να τηρούμε τους κανόνες».

«Προσπαθήσαμε, το είδε ο κόσμος, τους θέλουμε όμως δίπλα μας και το Σάββατο. Πρέπει να κερδίσουμε κάποια παιχνίδια, για να μπορέσουμε να αρχίσουμε τον προγραμματισμό μας για τη νέα περίοδο. Δεν μας αρέσει που το λέμε αυτό, αλλά ήταν κάτι που φάνηκε από την αρχή».

«Ο Σκόβρον θα είναι στη διάθεση του Πάμπου Χριστοδούλου, προπονείται σε φουλ ρυθμούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα