"Είναι δύσκολο να κρατηθείς στην κορυφή" (ηχητικό)

Στο Ράδιο Πρώτο μίλησε ο επικεφαλής του τμήματος πετόσφαιρας της Ομόνοιας Φώτος Ιωάννου για την 3η σερί κατάκτηση τίτλου, για τη νέα χρονιά, τον προγραμματισμό αλλά και για το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια.

Οι δηλώσεις του κ. Φώτου Ιωάννου στο Ράδιο Πρώτο:

Ήταν πιο δύσκολη η φετινή κατάκτηση του τίτλου γι' αυτό και ήταν και πιο γλυκιά. Η αποτίμηση που γίνεται μετά το τέλος του πρωταθλήματος, είναι ότι ήταν ένα αξιόλογο πρωτάθλημα. Αρκετές ομάδες ανέβασαν το επίπεδο, ευτυχήσαμε να φτάσουμε στα πλέι οφ απέναντι

σ' ένα ισάξιο αντίπαλο. Φέτος το επίπεδο ήταν λίγο υψηλότερο από τα προηγούμενα χρόνια. Γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά, είναι δύσκολο να κρατηθείς στην κορυφή. Θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα και για τα επόμενα χρόνια. Ο προγραμματισμός έχει ήδη ξεκινήσει, οι Κύπριοι πετοσφαιριστές θα μείνουν όλοι στο ρόστερ.

Αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ομάδας. Να ευχηθώ να καταφέρει η ποδοσφαιρική ομάδα να διεκδικήσει θέση στην Ευρώπη. Στην πετοσφαιρική ομάδα συμμετείχαμε πέρσι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, τα έξοδα όμως είναι πολύ υψηλά. Ένα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας, είναι 25 χιλιάδες ευρώ. Ένα τεράστιο ποσό για εμάς. Δεν είναι όπως το ποδόσφαιρο που υπάρχουν άλλα κίνητρα. Θα προσπαθήσουμε, θα δούμε τα οικονομικά μας δεδομένα και θα πράξουμε ανάλογα.

Έχει γίνει μία παρεξήγηση μεταξύ ομοσπονδίας, Ομόνοιας και Παφιακού. Από αύριο θα αρχίσουμε τηλεφωνικές επαφές με την ομοσπονδία. Ίσως αυτή την εβδομάδα, δεν αποφασίσαμε για φιέστα.

Στην αστυνομική σύσκεψη την Τρίτη στην Πάφο, δεν καταγράφηκε ότι θα γίνει απονομή. Ήταν θέμα διαδικαστικό και πιστεύω θα λυθεί, δεν υπάρχει πρόβλημα. Η προσπάθεια μας θα γίνει γι' αυτή την εβδομάδα πριν αποχωρήσουν οι πετοσφαιριστές για τις διακοπές του Πάσχα.

Για το ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια: Είναι ένα ντέρμπι αιωνίων, είναι 50-50. Είμαστε σε καλή κατάσταση, ευελπιστώ να φύγουμε νικητές. Είναι ένα ντέρμπι που πρέπει να επιδείξουμε χαρακτήρα. Πέραν του γοήτρου είναι και η εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτήριου.

Keywords
Τυχαία Θέματα