"Έχουμε «χορτάσει» από υποσχέσεις και ευχολόγια"

Η Ανόρθωση με ανακοίνωση της δίνει συγχαρητήρια και τονίζει οτι οι προσπάθειες μας δεν σταματούν εδώ

Η ανακοίνωση:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, θα ήθελε να συγχαρεί τον κ. Κουτσοκούμνη για την διαδοχική παραμονή του στην Προεδρία της ΚΟΠ.

Ταυτόχρονα, οφείλουμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στον κ. Χαράλαμπο Μανώλη για την ειλικρινή και τίμια προσπάθεια του να κατέλθει ως επίσημος υποψήφιος για την Προεδρία της Ομοσπονδίας.

Ευχαριστίες απευθύνουμε επίσης σε όσους στήριξαν με οποιοδήποτε τρόπο την προσπάθεια του

κ. Μανώλη και του δικού μας Συλλόγου για αλλαγή στην Ομοσπονδία.

Μας έχουν κουράσει φωνές και παράπονα τρίτων, έχουμε «χορτάσει» από υποσχέσεις και ευχολόγια, έχουμε συνηθίσει – αλλά όχι αποδεχτεί – το άθλημα και οι πραγματικοί πρωταγωνιστές να μην είναι πάντα πρώτοι και σε προτεραιότητα. Δώσαμε μια καθαρή και έντιμη εναλλακτική λύση, κάτι που θα πράξουμε ξανά όποτε παρουσιαστεί ευκαιρία.

Θέλουμε να ενημερώσουμε όλους τους φίλους της ομάδας μας και γενικά το φίλαθλο κοινό της χώρας, ότι οι προσπάθειες μας δεν σταματούν εδώ. Δεν θεωρούμε ότι έχουμε αποτύχει ούτε είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε εν λευκώ διαχείριση του αγαπημένου μας αθλήματος σε οποιονδήποτε.

Γι’ αυτό τον λόγο, καλούμε τον κ. Κουτσοκούμνη όπως μελετήσει διεξοδικά το πρόγραμμα που είχε εξαγγείλει ο κ. Μανώλη και να κατέλθει σε ειλικρινή και διαρκή διάλογο με όλους τους εμπλεκόμενους. Το πρόγραμμα αυτό χρήζει αξιοποίησης, χρήζει προώθησης και εκμετάλλευσης γιατί πολύ απλά έχει ως προτεραιότητα το καλό του αθλήματος και μόνο.

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, είναι ιδρυτικό μέλος αυτής της Ομοσπονδίας και καθήκον μας είναι να διασφαλίσουμε την εξυγίανση,
την εξέλιξη και την ανάπτυξη της Ομοσπονδίας. Θα έχουμε σοβαρό και συνάμα εποικοδομητικό ρόλο και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με διαφάνεια, επαγγελματισμό και χρηστή διοίκηση.

Καλούμε το φίλαθλο κόσμο που ασπάζεται τα πιο πάνω να συμπορευτεί μαζί μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα