"Δυστυχώς στις αποτυχίες τα βέλη πέφτουν σε λίγους"

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για την ήττα από την Ανόρθωση και τόνισε ότι αυτή η ήττα δεν σταματά την προσπάθεια για το πρωτάθλημα.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
-Ήταν η πρώτη μας ήττα μετά την 5η αγωνιστική. Κάπου είχαμε καλομάθει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αφήσαμε εκείνη την κακή περίοδο πίσω και κάναμε την αντεπίθεση.
-Μας απογοήτευσε όλους η ήττα. Θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να βρούμε τους τρόπους να παρουσιαστούμε καλύτεροι με τον Άρη.

Αυτό δεν σημαίνει ότι σταματά η προσπάθεια. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και εκεί θα κριθούμε και εμείς για την επίτευξη των στόχων μας.
-Ζούμε στην Κύπρο. Πάρα πολλές φορές μπορούν να γραφτούν πάρα πολλά. Αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι τη στήριξη. Δυστυχώς, στις αποτυχίες, τα βέλη πέφτουν, αν όχι σε ένα, σε λίγους. Πρέπει να υπάρξει εμπιστοσύνη και με τη σκληρή δουλειά μπορούμε να επανέλθουμε.
-Από αύριο μπαίνουμε σε ρυθμούς Άρη. Θα δούμε την κατάσταση των Τρισκόφσκι και Μουρίγιο. Είναι σημαντικό, γιατί όσοι περισσότεροι διαθέσιμοι παίκτες τόσο το καλύτερο.
-Δεν περιμέναμε το αποτέλεσμα του ντέρμπι για να πάρουμε αποφάσεις. Η αξιολόγηση γίνεται διαρκώς. Περιμένουμε τις αποφάσεις από τον τεχνικό διευθυντή.

Keywords
Τυχαία Θέματα