"Δεν βλέπω καλά το μέλλον"

Οι Ντάνιελ Πράνιτς και Γκόρντον Σίλντενφελντ μίλησαν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Goal χωρίς σύνορα» για την κατάσταση του Παναθηναϊκού, με τον Πράνιτς να τονίζει ότι δεν βλέπει καλά το μέλλον της ομάδας.

Αρχικά τι δήλωσε ο Πράνιτς:

«Είχα κάποιες ωραίες αναμνήσεις στην ομάδα. Η κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν η καλύτερη στιγμή μαζί με το 0-3 μέσα στο Καραϊσκάκη. Ήταν δύσκολο όταν αποφάσισα να φύγω. Ο Παναθηναϊκός

μου πρόσφερε ένα χρόνο ακόμα, αλλά αποφάσισα να μην υπογράψω. Ήταν δύσκολο για μένα και για την οικογένειά μου».

«Κάποιοι άνθρωποι που αγαπάνε τον Παναθηναϊκό, κάποιοι σπόνσορες θα πρέπει να βοηθήσουν οικονομικά, αλλιώς τα πράγματα δεν θα είναι καλά. Δεν βλέπω καλά το μέλλον».

«Η ΑΕΚ παίζει καλά αυτή τη σεζόν, θα είναι δύσκολο ματς, αλλά δίνω πλεονέκτημα στον Παναθηναϊκό. Όσο για τον τίτλο, εύχομαι να το πάρει ο Ατρόμητος αν δεν είναι ο Παναθηναϊκός».

Ακολούθως οι δηλώσεις του Σίλντενφελντ:

«Οι παίκτες δεν έχουν οικονομική στήριξη και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι που θέλουν υποστήριξη από τον κόσμο. Το Κύπελλο και η νίκη με 0-3 στο Καραϊσκάκη ήταν οι καλύτερες στιγμές στον Παναθηναϊκό», σχολίασε ο Σίλντενφελντ.

Όσον αφορά το ντέρμπι με την ΑΕΚ και τη μάχη του φετινού τίτλου, ο νυν αμυντικός της Ανόρθωσης πρόσθεσε:

«Η ΑΕΚ διαθέτει μια καλή ομάδα φέτος, αλλά δίνω προβάδισμα στον Παναθηναϊκό λόγω της έδρας και της ποιότητας που έχει. Είναι δύσκολο να πεις ποιος θα κατακτήσει το φετινό τίτλο γιατί υπάρχουν ντέρμπι και ο καθένας μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε».

Keywords
Τυχαία Θέματα