"Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα με τον Χάμιλτον"

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ στέφθηκε πέρυσι πρωταθλητής οδηγών στη Φόρμουλα Ένα και λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του τίτλου ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, εγκαταλείποντας ένα συμβόλαιο που εκτιμάται ότι του απέφερε περίπου 21,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Το κενό που άφησε στη Mercedes θα καλύψει ο Βάλτερι Μπότας, ο οποίος αποχώρησε από τη Williams ύστερα από τετραετή θητεία, ωστόσο ο Γερμανός προειδοποίησε τον Φινλανδό ότι τα πράγματα δεν

θα είναι εύκολα με «ομόσταυλο» τον τρις παγκόσμιο πρωταθλητή, Λιούις Χάμιλτον. Μιλώντας στο Μονακό ενόψει της αυριανής τελετής απονομής των "Laureus World Sport Awards", όπου είναι υποψήφιος στην κατηγορία "World Breakthrough Of The Year", ο 31 ετών Ρόσμπεργκ δήλωσε ότι θα ήταν χαρούμενος να δώσει κάποιες συμβουλές στον Μπότας ενόψει του γκραν πρι της Αυστραλίας, με το οποίο θα «ανοίξει η αυλαία» της νέας σεζόν στις 26 Μαρτίου.

«Θα του έλεγα να μην περιμένει ότι τα πράγματα θα είναι εύκολα, αυτό είναι σίγουρο» δήλωσε ο Ρόσμπεργκ σε δημοσιογράφους και συνέχισε: «Είναι πρόκληση να έρχεται σε μια νέα ομάδα, με τον Λιούις να βρίσκεται εκεί για τόσα πολλά χρόνια και με τους νέους κανονισμούς. Ο Λιούις είναι ένας από τους καλύτερους, επομένως το επίπεδο είναι εξαιρετικά υψηλό. Και την ίδια στιγμή ο Βάλτερι είναι πολύ ταλαντούχος. Μπορεί επίσης να πετύχει σπουδαία πράγματα, εφόσον η ομάδα του δώσει ένα καλό μονοθέσιο. Αυτός (σ.σ. ο Μπότας) έχει ζητήσει αν μπορούμε να έχουμε μια κουβέντα σύντομα και με χαρά θα το κάνω αυτό, φυσικά, αλλά θα μείνω πολύ, πολύ ουδέτερος. Δεν θα προδώσω κάποια μυστικά του Λιούις για παράδειγμα, απλά θα τον βοηθήσω κατά ένα τρόπο, προκειμένου να ενσωματωθεί καλύτερα στην ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα