Διαρροή του τηλεφωνήματος του συντρόφου του George Michael

Η οικογένεια του Τζορτζ Μάικλ είναι "εξαιρετικά αναστατωμένη" από τη διαρροή στα μέσα ενημέρωσης του τηλεφωνήματος που έκανε ο σύντροφός του στις υπηρεσίες διάσωσης την ημέρα που ο τραγουδιστής βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του.

"Η οικογένεια και οι φίλοι του Τζορτζ είναι εξαιρετικά αναστατωμένοι και πραγματικά τρομαγμένοι από τη διαρροή ενός τόσο προσωπικού, οδυνηρού και σαφέστατα εμπιστευτικού τηλεφωνήματος" αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι δικηγόροι της οικογένειας, σύμφωνα με το BBC.

Το

Σάββατο η ταμπλόιντ εφημερίδα The Sun δημοσιοποίησε την ηχογραφημένη κλήση που έκανε τα Χριστούγεννα ο Φάντι Φαουάζ, ο σύντροφος του Μάικλ, στις υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών. Στα 4,5 λεπτά που διαρκεί αυτό το τηλεφώνημα ο 43χρονος Φαουάζ εξηγεί σε τι κατάσταση ήταν ο Τζορτζ Μάικλ αφού επί μία ώρα προσπαθούσε να τον επαναφέρει στη ζωή. "Προσπαθώ να τον ξυπνήσω εδώ και μία ώρα... Είναι αδύνατον. Έφυγε, είναι μπλαβής, είναι παγωμένος" ακούγεται να λέει.

Μια εκπρόσωπος του κέντρου άμεσης βοήθειας είπε ότι "τα θέματα εμπιστευτικότητας λαμβάνονται υπόψη πολύ σοβαρά και έχουμε ξεκινήσει έρευνα" για την υπόθεση.

Η αστυνομία που ερευνά τον θάνατο του 53χρονου τραγουδιστή έχει ανακοινώσει ότι τα αποτελέσματα της νεκροψίας ήταν ασαφή και θα χρειαστεί να γίνουν περισσότερες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η αιτία του θανάτου του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα