"Δεν πληρώνει την ρήτρα για Ντεμπέλε η Μπάρτσα"

Η Μπαρτσελόνα θέλει τον Ουσμάν Ντεμπελέ, αλλά φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένη να δώσει τα χρήματα που ζητά η Ντόρτμουντ για τον ποδοσφαιριστή.

Θυμίζεται ότι ο νεαρός Γάλλος έχει ρήτρα 130 εκατομμυρίων ευρώ και οι Βεστφαλοί δεν θέλουν ούτε να ακούν για ποσό μικρότερο από αυτό.

Από την άλλη, φαίνεται πως οι Καταλανοί μπορεί να πήραν τα 222 εκατομμύρια ευρώ από τη μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο θέλουν να τα ξοδέψουν για την απόκτηση περισσότερου του ενός ποδοσφαιριστών.

Κάπως έτσι φαίνεται πως Μπαρτσελόνα και Ντόρτμουντ δεν τα βρίσκουν, προς το παρόν τουλάχιστον, για τον Ντεμπελέ.

«Από τη στιγμή που απορρίψαμε τη πρόταση των 80+25 εκατομμυρίων ευρώ, την οποία κατέθεσαν νωρίτερα μέσα στο μήνα δεν έχουν επανέλθει με νέα βελτιωμένη και από ότι γνωρίζουμε δεν προτίθενται να το κάνουν κιόλας» είπε ο διευθύνων σύμβουλος των Γερμανών, Χανς Βάτσκε.

«Έχουμε κάνει από τη πρώτη στιγμή τις προθέσεις μας ξεκάθαρες στη Μπαρτσελόνα. Είτε θα δεχτούν να πληρώσουν τη ρήτρα, που όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε δε θα το κάνουν, είτε θα ξεχάσουν οριστικά τον παίκτη» ανέφερε για το θέμα ο τεχνικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Μίκαελ Ζορκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα