"Δεν μας αποπροσανατολίζουν τα προβλήματα της Ανόρθωσης"

"Σε καμία περίπτωση δεν μας αποπροσανατολίζουν τα προβλήματα της Ανόρθωσης", δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου για το μεταξύ τους παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του Αντρέα Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο:

Τα χθεσινά αποτελέσματα καθιστούν ρεαλιστικό και εφικτό το στόχο της Ευρώπης. Πρέπει να διεκδικήσουμε τους 12 βαθμούς που έχουν απομείνει, αρχής γενομένης με την Ανόρθωση. Αυτό που θέλουμε από την ομάδα μας είναι να διαπιστώσουμε ότι είναι όλοι αποφασισμένοι να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Σε καμία περίπτωση δεν μας αποπροσανατολίζουν

τα προβλήματα της Ανόρθωσης. Οφείλουμε βάση αυτών των συγκυριών να είμαστε πιο έτοιμοι και πιο προσεκτικοί. Η συμμετοχή του Σάκη Κύπρου είναι αμφίβολη, ο Άρης Σοιλέδης είναι τιμωρημένος, αντιμετωπίζει και ένα μυϊκό τραυματισμό, οπόταν δουλεύει για να είναι έτοιμος στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Η περίπτωση του Νασιμέντο ήταν διαφορετική σε σχέση με το ευρύτερο πλαίσιο φιλοσοφίας.

Ο ίδιος ζήτησε να φύγει αφού δεν βρισκόταν στις επιλογές της ομάδας. Σεβάστηκε το σύλλογο και τον κόσμο, ήταν υπόδειγμα επαγγελματία. Οι υπόλοιπες αποφάσεις δεν έχουν παρθεί. Ο κ. Χριστοδούλου είναι στο εξωτερικό θα παραμείνει μέχρι τέλος του μην για να αξιολογήσει τυχόν μεταγραφικούς στόχους της ομάδας. Η διαδικασία με τον τεχνικό διευθυντή θα κρατήσει ακόμη λίγες ημέρες. Δεν λέμε ακόμη ονόματα, μόλις έχουμε κατάληξη θα πούμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα