"Δεν εθελοτυφλούμε, έχουμε πρόβλημα" (ηχητικό)

Ο Γιώργος Καζαμίας τόνισε ότι η Νέα Σαλαμίνα έχει προπονητή και ότι η ίδια τεχνική ηγεσία θα είναι στο παιχνίδι με την Πάφο. Υπάρχει προβληματισμός στην ομάδα όμως όλοι θα πρέπει ν' αγωνίζονται υπό πίεση. "Καμία συμπεριφορά δεν μπορεί να γίνει ανεχτεί", ανέφερε για το περιστατικό με τον Σανγκόι.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καζαμία στο Ράδιο Πρώτο:

Δεν μας βρίσκει ικανοποιημένους, αγωνιζόμασταν στην έδρα μας. Η νίκη ήταν μονόδρομος για να επουλώσουμε πληγές, δεν τα καταφέραμε και μας

γέμισε και πάλι με προβληματισμό και σκέψη το τι κάνουμε λάθος και η ομάδα δεν μπορεί να ορθοποδήσει. Δεν μπορούμε όμως να ισοπεδώνουμε τα πάντα. Όλη αυτή η πίεση και το άγχος φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Είναι αλήθεια ότι θα πρέπει να μάθουμε να αγωνιζόμαστε με την πίεση. Οφείλουμε ν' αναγνωρίζουμε τα δικά μας λάθη. Είχαν βγει πολλά προς τα έξω, μας έκαναν κακό, διαβάζουν ειδήσεις καθημερινά και προκλήθηκε τεράστια αναστάτωση. Όχι τόσο από τα δημοσιεύματα. Δυστυχώς είχαμε επιλεκτικές διαρροές. Προκλήθηκαν αρκετά ερωτηματικά, όμως δεν μπορείς μέσα από αυτές τις εξελίξεις να μένεις ανεπηρέαστος. Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές και επιτρεπτές.

Για το περιστατικό με τον Σανγκόι: Δεν δικαιολογείται να μπει σε συζήτηση όπως έγινε χθες. Δεν πρόκειται να δεχθούμε δικαιολογίες. Είναι επαγγελματίες, το να είσαι στο χώρο του ποδοσφαίρου είναι επιλογή. Η μάζα του κόσμου της Νέας Σαλαμίνας ναι θα πει και μία κουβέντα παραπάνω, το αντιλαμβανόμαστε. Δεν γίνεται από την προθέρμανση να γίνονται επιθέσεις και μιλάμε για μικρή μάζα οπαδών μας, έχουν αρνητική προδιάθεση. Όπως είδαμε όμως μπορεί να προκαλέσει διάφορα. Καμία συμπεριφορά δεν μπορεί να γίνει ανεχτεί. Οι τακτικές συνεδρίες είναι κάθε Τρίτη, δηλαδή σήμερα. Θα εξεταστούν όλα όσα μας προβληματίζουν.

Για τον Λιάσο Λουκά: Το παιχνίδι ήταν αργά. Σήμερα στη συνεδρία θα τα δούμε όλα. Δεν άφησε αιχμές ο προπονητής, ζήτησε όμως το αυτονόητο απ' όλους. Θα πρέπει όλη ν' αγκαλιάσουμε αυτή την προσπάθεια, δεν το κρύβουμε ότι έχουμε πρόβλημα, δεν εθελοτυφλούμε. Έχουμε προπονητή και ο ίδιος θα κάθεται στον πάγκο και με την Πάφο. Θα πρέπει ν' απλώσουμε το χέρι ο ένας στον άλλο για να πορευτούμε όλοι μαζί. Η λύση είναι μία, είτε θα είμαστε ενωμένοι, είτε θα συνεχίσουμε να έχουμε προβλήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα