"Δεν είναι όλοι στην ίδια οικονομική κατάσταση..."

"Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν. Θέλουμε να είμαστε πάντα σε καλή αγωνιστική κατάσταση", δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο ο Εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου, ενώ δεν παρέλειψε ν' αναφερθεί και στον κόσμο.

Οι δηλώσεις του Φανούριου Κωνσταντίνου στο Ράδιο Πρώτο:

"Ήταν ένα σημαντικό τρόπαιο για την ομάδα μας, που έπρεπε να πάρουμε για την έδρα μας. Η ομάδα ήταν εκπληκτική, απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, είχαμε πάμπολλες ευκαιρίες και προσπάθειες, με τρομερά ποσοστά κατοχής. Βρήκαμε σε καλή βραδιά τον Μπογκατίνοφ, δεν επηρεαστήκαμε

από το χαμένο πέναλτι και με το γκολ του Παπουλή απαλλαχθήκαμε από το άγχος, καθαρίζοντας το παιχνίδι. Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν. Θέλουμε να είμαστε πάντα σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Η παραμικρή απώλεια συγκέντρωσης θα είναι μοιραία στην απώλεια βαθμών. Θέλουμε να πετύχουμε την 6η μας νίκη στη Λεμεσό, να διευρύνουμε το σερί μας τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Ο κόσμος του Απόλλωνα εμπιστεύεται και αναγνωρίζει την προσπάθεια.

Για τον κόσμο: Το φαινόμενο είναι γενικό και όχι μόνο του Απόλλωνα. Ο Απολλωνίστας αγαπά την ομάδα του. Τα πολλά παιχνίδια εκτός Λεμεσού ήταν ίσως ένας από τους λόγους. Δεν είναι όλοι στην ίδια οικονομική κατάσταση. Με την πάροδο του χρόνου... Σήμερα ξεκίνησε μία εκστρατεία από τον κόσμο του Απόλλωνα στα social media. Οι δηλώσεις του Αυγουστή ευαισθητοποίησαν αρκετούς Απολλωνίστες και περιμένουμε αρκετό κόσμο στο γήπεδο. Είμαστε 100% σίγουροι ότι ο κόσμος μας θα επανέλθει δριμύτερος. Έχουμε μεγάλη μάζα κόσμου".

Keywords
Τυχαία Θέματα