Επ.Λιλλήκα: Οι νέοι συνεχίζουν να μεταναστεύουν

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Γιώργος Λιλλήκας ανέφερε πως την ώρα που η κυβέρνηση μιλάει για το οικονομικό της θαύμα, οι νέοι συνεχίζουν να μεταναστεύουν από την Κύπρο, αναζητώντας θέσεις εργασίας και ένα μέλλον σε ξένες πατρίδες, ενώ χιλιάδες οικογένειες κινδυνεύουν να χάσουν την πρώτη κατοικία τους.

Αυτοί που σήμερα, συνέχισε, “δείχνουν προεκλογικά ενδιαφέρον για τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες, για τους συνταξιούχους, αυτοί που δείχνουν να ανησυχούν τάχατες γιατί οικογένειες κινδυνεύουν να χάσουν το

σπίτι τους, δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα”, γιατί είναι οι ίδιοι -όπως ανέφερε- που με την πολιτική τους και στην προηγούμενη διακυβέρνηση και με τη σημερινή κυβέρνηση, έφεραν την Κύπρο σε αυτή την τραγική κατάσταση.

Είναι οι ίδιοι, είπε ο κ. Λιλλήκας -επεξηγώντας ότι αναφέρεται και στους τρεις υποψήφιους-, οι οποίοι με τις δυνάμεις που τους στηρίζουν μέσα από τη Βουλή, ψήφισαν το κούρεμα των καταθέσεων, ψήφισαν τον νόμο για τις εκποιήσεις πρώτης κατοικίας και κατά συνέπεια είναι η δική τους η πολιτική που έχει χρεοκοπήσει. Πρόσθεσε, μάλιστα, πως δεν μπορούν οι πολίτες σήμερα να εμπιστευτούν κάποιους που δείχνουν όψιμο ενδιαφέρον και κοινωνική ευαισθησία.

Εάν όντως ενδιαφέρονταν οι τρεις άλλοι υποψήφιοι για το καλό της κοινωνίας και τις ευάλωτες ομάδες, δεν θα ψήφιζαν όλα αυτά τα αντιλαϊκά μνημονιακά νομοσχέδια, κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα