"Χρυσώνει" τον Εζίλ η Άρσεναλ

Ο Μεσούτ Εζίλ βρίσκεται σε επαφές με τους ιθύνοντες της Άρσεναλ για την ανανέωση του συμβολαίου του, η οποία θα συνοδευτεί με γενναία αύξηση απολαβών.

Ο Μεσούτ Εζίλ διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας στο "Emirates" και οι ιθύνοντες της Άρσεναλ έχουν εκκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες διαδικασίες, με κατευθυντήρια γραμμή την ανανέωση του συμβολαίου του Γερμανού

μεσοεπιθετικού.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, ο μισθός του θα αγγίζει τα 12.000.000 ευρώ σε ετήσια βάση και θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των "Κανονιέρηδων".

Η πρόσφατη διακοπή, λόγω των αγώνων εθνικών ομάδων, αποτέλεσε μια ιδανική ευκαιρία για συζήτηση με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή και ως φαίνεται οι διαπραγματεύσεις θα έχουν αίσιο τέλος. Αυτήν τη στιγμή, ο 28χρονος αμείβεται με 8.300.000 ευρώ το χρόνο, ενώ το τρέχον συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2018.

Ο Γερμανός διεθνής μεταγράφηκε στην ομάδα του Λονδίνου το καλοκαίρι του 2013 και έκτοτε έχει αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα στις όποιες επιτυχίες της "αρμάδας" του Αρσέν Βενγκέρ. Παράλληλα, σε αυτό το διάστημα έχει κατακτήσει δύο Κύπελλα Αγγλίας, αλλά και το Μουντιάλ του 2014, όντας αναντικατάστατο μέλος της Γερμανίας του Γιόαχιμ Λεβ.

Keywords
Τυχαία Θέματα