"Χρειάστηκε περισσότερη προσπάθεια από τον Μαρτίνες"

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τον προγραμματισμό της ομάδας και αναφέρθηκε στην προσθήκη Άλαν Ροντρίγκες, ο οποίος χρειάστηκε περισσότερη προσπάθεια από τον Μαρτίνες για να έρθει στην Κύπρο.


Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις:
-Δεν ξεχωρίζουμε ποδοσφαιριστές. Υπάρχει στο Κολόσσι πλειάδα ποιοτικών ποδοσφαιριστών. Φέραμε παίκτες στο ανώτατο επίπεδο για τα Κυπριακά δεδομένα.
-Ο Άλαν είναι ένα τεράστιο ταλέντο που χρειάστηκε περισσότερη

προσπάθεια παρά ο Μαρτίνες για να έρθει στην Κύπρο.
-Θα έχει 35 ποδοσφαιριστές για να διεκπεραιώσει το πλάνο, με στόχο την κατάληψη της κορυφής.
-Για εμάς στο μυαλό είναι ο μεγάλος τελικός με τον Ολυμπιακό στη Λευκωσία. Έτσι βλέπουμε όλα τα παιχνίδια. Σαν τελικούς. Με τη βοήθεια του κόσμου μας να ξεπεράσουμε το εμπόδιο του Ολυμπιακού.
-Είναι πολλά τα παιχνίδια. Υπάρχουν τιμωρίες και τραυματισμοί. Θέλουμε πολλούς παίκτες για να εκπληρώσουμε τους στόχους. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για τον Σωφρόνη Αυγουστή.
-Το ιστορικό της όλης μεταγραφής το αναφέρει ο ίδιος ο Χάμπος. Υπήρχε ενδιαφέρον από τον Ιούνιο. Αποφάσισαν από κοινού να παραμείνει στην ομάδα μέχρι τώρα. Ο ποδοσφαιριστής ήθελε να κάνει το βήμα παραπάνω. Δεν σταθήκαμε εμπόδιο για να κάνει μεγαλύτερη καριέρα. Η πόρτα του Απόλλωνα είναι για πάντα ανοικτό.
-Υπάρχει μεγάλο προκαθορισμένο ποσό εάν τον θέλουν να αγοράσουν τον Χάμπο οι Πορτογάλοι. Θα μετρήσει δυνάμεις και ίσως να κάνει το βήμα παραπέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα