"Ανένδοτος ο Βεργέτης, ψάχνουμε τον αντικαταστάτη του"

Ο Στάικος Βεργέτης παραμένει ανένδοτος στην παραμονή του στην ομάδα με τη διοίκηση των "ερυθρολεύκων" να ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του. Η απόφαση για τον αντί-Βεργέτη θα ληφθεί στην τακτική συνεδρία της Τρίτης. Αντιπροσωπεία του συμβουλίου με επικεφαλή τον Πρόεδρο τα είπε σήμερα με τους παίκτες, με τους ίδιους ν' αναλαμβάνουν την ευθύνη για την κακή πορεία της ομάδας το τελευταίο δίμηνο.

Η ανακοίνωση της Νέας Σαλαμίνας:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι αντιπροσωπεία του με επικεφαλή τον Πρόεδρο κ. Πάρη Ανδρέου,

συναντήθηκε με αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών και συζητήθηκε η κακή αγωνιστική εικόνα των τελευταίων βδομάδων.

Έγινε μια ειλικρινής συζήτηση όπου οι ποδοσφαιριστές ανέλαβαν τις ευθύνες τους για την πορεία της ομάδας το τελευταίο δίμηνο. Υποσχέθηκαν σκληρή δουλειά για να αντιστραφεί η σημερινή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας μας και κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο να σταθεί για ακόμα μια φορά δίπλα τους και αυτοί θα τους αποζημιώσουν με την αγωνιστική τους συμπεριφορά. Έθεσαν επίσης κάποιους προβληματισμούς προς το Δ.Σ. για θέματα που τους απασχολούν.

Στόχος και σκοπός του Δ.Σ. είναι να επιλύσει άμεσα συγκεκριμένα ζητήματα που απασχολούν την ομάδα και το σωματείο γενικότερα, και στην αυριανή συνεδρία θα καθορίσει τους τρόπους που θα προχωρήσει για να λύσει προβληματικές καταστάσεις που μας ταλαιπωρούν.

Όσον αφορά τον αρχικό προσανατολισμός του Δ.Σ. για το θέμα του προπονητή, ήταν να στηρίξει τον κ. Βεργέτη ώστε να δουλέψει απερίσπαστος με στόχο την άμεση αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας. Ο ίδιος παρέμεινε ανένδοτος ότι θέλει να αποχωρήσει, μη αφήνοντας περιθώριο στο Δ.Σ. να μην κάνει αποδεκτό το αίτημα του για αποχώρηση. Το Δ.Σ. θα πάρει αποφάσεις για τον αντικαταστάτη του στην αυριανή του τακτική συνεδρία".

Keywords
Τυχαία Θέματα