"Ακόμα και με νίκη, οι πιθανότητες μας δεν είναι αρκετές"

Ο Πάμπος Χριστοδούλου σε δημοσιογραφική διάσκεψη που παρέθεσε τόνισε οτι οι πιθανότητες δεν είναι ακρετές για την εξάδα, ακόμα και αν κερδίσει τη Νέα Σαλαμίνα. Ο τεχνικός της ΑΕΛ μίλησε και για τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά.

"Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Σαλαμίνα και το έχει δείξει με την παρουσία της στο πρωτάθλημα. Ο στόχος που μπήκε

είναι να φύγουμε απ' τις περιπέτειες όσο πιο γρήγορα γίνεται και απ' εκεί και πέρα θα δούμε" είπε αρχικά

Ποιός θα αγωνιστεί δίπλα στον Αντράντε: "Έχω 2-3 ποδοσφαιριστές στο μυαλό μου. Μετά την τελευταία προπόνηση θα αποφασίσω γι' αυτούς που θα παίξουν. Ο κατάλληλος και ο καλύτερος θα παίξει στο κέντρο της άμυνας".

Αν πιστεύεις στην εξάδα: "Σίγουρα για εμάς στόχος είναι να κερδίσουμε. Οι πιθανότητες μας δεν είναι αρκετές για την εξάδα ακόμα και αν κερδίσουμε. Για τον Απόλλωνα για εμάς δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, έχουμε το 2-0 του πρώτου αγώνα. Το σίγουρο είναι πως τα παιδιά θα μπούνε μέσα να δώσουνε τον καλύτερο τους εαυτό και ο καλύτερος και πιο τυχερός να πάρει την πρόκριση".

Για τον προγραμματισμό: "Έχω αρκετά στο μυαλό μου για τον προγραμματισμό, δεν τα έχω μοιραστεί ακόμα με κανένα. Προέχει το αγωνιστικό μέρος και όταν έρθει η ώρα θα το συζητήσω με το συμβούλιο".

Τέλος κάλεσε τον κόσμο: "Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την παρουσία του στα δυο παιχνίδια που είμαι στην ομάδα. Τους θέλουμε στο Αμμόχωστος να είναι ο 12ος παίκτης, είναι πολύ σημαντική η παρουσία τους και τα παιδιά τους θέλουν στο πλευρό τους σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι".

Από πλευράς παικτών ο Μάρκο Αϊρόσα είπε: "Όλοι οι παίκτες ξέρουν πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και είμαστε συγκεντρωμένοι. Η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι σε σωστό σημείο και θέλω να καλέσω τον κόσμο να είναι στο πλευρό μας και να είναι ο 12ος παίκτης".

Keywords
Τυχαία Θέματα