AΠΟΕΛ: Και τώρα 100% Ανόρθωση

Ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε τον στόχο του που ήταν η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου και πλέον η προσοχή είναι 100% στο μεγάλο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Οι ''γαλαζοκίτρινοι'' θέλουν να φτάσουν στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους σε αγώνα ντέρμπι , κάτι που αν επιτευχθεί θα δώσει τεράστια δυναμική, στην προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πάντα οι νίκες μέσα στο Αντώνης Παπαδόπουλος είναι σημαντικές τα τελευταία χρόνια , που συνήθως είναι σημαδιακές και για την υλοποιήση του μεγάλου στόχου. Η αποστολή ίσως στην φετινή χρονιά

να είναι πολύ πιο δύσκολη. Απέναντι σε μια Ανόρθωση που έμεινε εκτός κυπέλλου, προχώρησε σε αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία και φυσικά θα παίξει μια ολόκληρη χρονιά στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής.

Στον ΑΠΟΕΛ γνωρίζουν πολύ καλά, πως για να φτάσουν στο ζητούμενο θα πρέπει να βγάλουν την ποιότητα τους στο γήπεδο, όπως έπραξαν τις τελευταίες αγωνιστικές. Υπάρχει απόλυτος σεβασμός στην Ανόρθωση , απο την οποία έχασαν μέσα στο Γ.Σ.Π, όμως υπάρχει αισιοδοξία ότι πολλά θα εξαρτηθούν απο τους ποδοσφαιριστές του Τιμούρ Κετσπάγια. Το ζητούμενο είναι οι ποδοσφαιριστές , να είναι αυτοί που πρέπει και να τα δώσουν όλα για όλα.

Άλλωστε θα είναι και ένα παιχνίδι , με τις δικιές του ιδιαιτερότητες. Ο Τιμούρ Κετσπάγια θα επιστρέψει για πρώτη φορά στο Αντώνης Παπαδόπουλος ως αντίπαλος και αυτό απο μόνο του , ανεβάζει το ''θερμόμετρο''. Αυτό το παιχνίδι θα το κερδίσει αυτός , που θα το θέλει πάρα πολύ. Έτσι ο ΑΠΟΕΛ που έχει ισχυρά κίνητρα , καλείται να το επιβεβαιώσει εντός αγωνιστικού χώρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα