"Αυξάνονται οι επιλογές για απόκτηση επιθετικού" (ηχητικό)

Για τους τραυματισμούς των Ιωάννου, Ρουέδα και Μιλάνοφ αλλά και για το πως προχωρά η ομάδα στον προγραμματισμό μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Νεκτάριος Πετεβίνος από πλευράς ΑΠΟΕΛ.

Οι δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου στο Ράδιο Πρώτο:

"Είναι η πρώτη φορά που θα γνωρίσουν την αγωνιστική του φιλοσοφία. Μιλάμε για μία ομάδα με αρκετά νέα προσόντα θα είναι και θέμα χημείας, όμως είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τα μηνύματα που παίρνουμε από την Πολωνία. Εκτός

βέβαια από τα χθεσινά μηνύματα που πήραμε για δύο ποδοσφαιριστές. Για τον Ιωάννου δεν έχουμε ακόμη ενημέρωση. Ρουέδα και Μιλάνοφ αντίστοιχα μιλάμε για δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Ένα πιο ασφαλές συμπέρασμα θα βγάλουμε σε 4-5 ημέρες, θα ακολουθήσουν διαφορετικό πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, ο προπονητής δεν θα τους έχει στη διάθεση τους στα φιλικά που αρχίζουν αύριο. Αύριο ο Μπέιν θα δοκιμάσει κάποια πράγματα. Τα φιλικά μας στη Πολωνία είναι σε διάστημα πέντε ημερών, είναι καθαρά θέμα δικό του ποιους θέλει να χρησιμοποιήσει, ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα. Το τελικό τεστ θα είναι στις 5 Ιουλίου σε φιλικό στην Κύπρο στο ΓΣΠ.

Για τον προγραμματισμό: "Προχωρήσαμε αρκετά σε ότι αφορά τις προσθήκες, αυτή τη στιγμή κάνουμε υπομονή γιατί συνεχώς αυξάνονται οι επιλογές για πρόθεση ή απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού αλλά και μία πιο πρακτική αξιολόγηση του ρόστερ που γίνεται από τον προπονητή. Δεν είναι κάτι το οποίο τρέχουμε ενός του επόμενου 24ώρου".

Keywords
Τυχαία Θέματα