Αμφίβολος ο Ζόρντι Άλμπα για το clasico

Αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι του Σαββάτου με τη Ρεάλ θα κάνει ο Ζόρντι Αλμπα, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από τη χθεσινή αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Σοσιεδάδ.

Ο διεθνής αριστερός μπακ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και τον αστράγαλο του δεξιού ποδιού, εξαιτίας μίας άτσαλης πτώσης του στο χορτάρι, μετά από «αερομαχία» με τον Κάρλος Βέλα. Οι «μπλαουγκράνα» δεν γνωστοποίησαν το διάστημα της αποθεραπείας του, σε κάθε περίπτωση όμως η συμμετοχή του στο clasico θεωρείται -τουλάχιστον αμφίβολη.

Αν τελικά ο Ζόρντι Άλμπα δεν προλάβει να είναι έτοιμος, τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας αναμένεται να πάρει ο Γάλλος Λούκας Ντιν.

Ενοχλήσεις στον δεξιό αστράγαλο ένιωσε κατά τη διάρκεια του χθεσινού ματς και ο Χεράρδ Πικέ, ο οποίος πάνως έμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης. Το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα θα τον παρακολουθεί στενά, καθώς ένας τραυματισμός στο σημείο αυτό, στα μέσα Οκτωβρίου, τον είχε κρατήσει περίπου ένα μήνα εκτός γηπέδων.

Οι Αντρές Ινιέστα και Σαμουέλ Ουμτιτί έχουν επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και πλέον είναι απόφαση του Λουίς Ενρίκε αν θα τους κρίνει έτοιμους για το μεγάλο ντέρμπι. Κανονικά γυμνάστηκε σήμερα και ο Αρντά Τουράν, ο οποίος απουσίασε λόγω ασθένειας από το παιχνίδι στο «Ανοέτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα