Άμεσα ακύρωση της όλης διαδικασίας για τις λίστες διορισίμων

Ως υποψήφιοι για τις εξετάσεις διορισίμων, ζητούμε άμεσα ακύρωση της όλης διαδικασίας. Δεν πρόκειται για ένα τυχαίο λάθος, αλλά για ένα περιστατικό που υποτιμά τη νοημοσύνη μας. Δε θα ανεχτούμε άλλη υποτίμηση και προσβολή. Υποτίμησαν ήδη τα πτυχία και τις γνώσεις μας.

Έπαιξαν με τις ελπίδες και τα όνειρά μας. Πιστέψαμε πως θα μπορούσαμε να κάνουμε πραγματικότητα αυτό για το οποίο κοπιάσαμε τόσα χρόνια. Ποιος μας εγγυάται πώς δε διέρρευσαν και τα θέματα του Σαββατοκύριακου, αλλά και πως κάποιοι δεν έχουν ήδη στα χέρια τους τα θέματα των επόμενων ημερών για τα οποία εμείς

αφιερώσαμε ώρες προετοιμασίας;

Επίσης παραβιάστηκαν σημεία της νομοθεσίας. Ζητούμε λοιπόν εκτός από άμεση ακύρωση της διαδικασίας, επιστροφή των λεφτών μας και αποζημίωση για ψυχική οδύνη και για την ταλαιπωρία που μας προκάλεσαν. Στην Κύπρο δεν μπορεί να γίνει καμιά αξιοκρατική διαδικασία. Πάντα θα είναι υπό αμφισβήτηση.

Περίτρανο παράδειγμα το χθεσινό συμβάν. Γι αυτό να μείνει ο υφιστάμενος κατάλογος ως έχει. Αδιάβλητες ή μη οι διαδικασίες, κρίνουν ότι αξίζουμε η' δεν αξίζουμε μία θέση στην εκπαίδευση, ποτέ δε μας αποτρέψετε από το να αγαπάμε το αντικείμενο που σπουδάσαμε και για το οποίο κάναμε τόσους κόπους και μεις και οικογένειες μας. Συγχαρητήρια! Αυτός ο τόπος δε θα αλλάξει ποτέ!!

Tα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του Sigmalive.com

Keywords
Τυχαία Θέματα