Άλβες για Ρονάλντο: «Αδιαφορώ αν δεν μου μιλάει»

Είναι γνωστό ότι Ντάνι Άλβες και Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν... τεταμένες σχέσεις και αιτία είναι μια παρεξήγηση που δημιουργήθηκε εξαιτίας άλλου...

Ουδείς, βέβαια, από τους δύο ποδοσφαιριστές έχει διάθεση να λύσει την παρεξήγηση, αλλά ο Βραζιλιάνος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για έχθρα. «Είπαν ότι είπα κάποια πράγματα, αλλά εγώ δεν τα είπα, και εκείνος νόμιζε ότι είπα, χωρίς εγώ να έχω πει». Ετσι... παρασταρτικά (θυμίζοντας λίγο και τον διάσημο πρόεδρο του Εδεσσσαϊκού) περιέγραψε ο Ντάνι Άλβες τι συμβαίνει ανάμεσα στον ίδιο και στον

Κριστιάνο Ρονάλντο με αποτέλεσμα ο σούπερ σταρ της Ρεάλ να μην του πει ούτε γεια κατά τη συνάντησή τους πριν από μερικές ημέρες στην απονομή της «Χρυσής Μπάλας».

Σύμφωνα με τον παίκτη της Μπαρτσελόνα, λοιπόν, παραφράστηκαν κάποιες δηλώσεις του και μεταφέρθηκαν με τρόπο που ίσως έθιγε τον Ρονάλντο. «Ουδέποτε έχω μιλήσει για αυτόν προσωπικά. Μπορεί να έχω αναφερθεί σε εκείνον ως δημόσιο πρόσωπο. Μην γελιέστε, δεν έχω ανάγκη να μιλήσω γι’ αυτόν. Αυτό που έγινε είναι ότι παρεξηγήθηκαν τα λεγόμενά μου και ο Ρονάλντο θύμωσε» συμπλήρωσε ο Άλβες, ο οποίος αναφέρθηκε και στην... ψυχρότητα κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στη Ζυρίχη.

«Τον χαιρέτησα, αλλά δεν μου μίλησε.. Ήταν θυμωμένος, αλλά δεν πειράζει. Εγώ κοιμάμαι σαν μωρό, αδιαφορώ πλήρως. Ελπίζω να συνεχίσει τη ζωή του και να είναι ευτυχισμένος».

Keywords
Τυχαία Θέματα