Άλλες δύο νίκες και στο τέλος ταμείο

ΑΠΟΛΛΩΝ
Όσο ζει ελπίζει η ομάδα του Αυγουστή, μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι των πρωτοπόρων

Αγωνιστικά, μια χαρά τα πήγε ο Απόλλωνας. Παίζοντας στο ρελαντί, κέρδισε εύκολα την Ομόνοια για 5η φορά φέτος (4 στα 4 στο πρωτάθλημα και μια στο κύπελλο), θα μπορούσε ακόμα μεγαλύτερο σκορ από το 3-0 κι επέστρεψε στις νίκες. Η λεμεσιανή ομάδα μείωσε τις αποστάσεις από τις δύο πιο πάνω ομάδες, αφού πλέον είναι στο -1 από την ΑΕΚ και στο -5 από τον ΑΠΟΕΛ. Στόχος του Απόλλωνα

είναι να πάρει ακόμα δύο τρίποντα και στο τέλος, όταν θα κάνει τη σούμα, να δει πού έχει καταφέρει να τερματίσει.

Όμως τα προβλήματα τραυματισμών έκαναν ξανά την εμφάνισή τους, αφού και οι δύο αριστεροί οπισθοφύλακες, οι Γκόμες και Βασιλείου, αποχώρησαν με προβλήματα από το ημίχρονο. Για τους δυο τους, αφού περάσουν από εξετάσεις, θα γίνει γνωστό κατά τη διάρκεια της ημέρας τι ακριβώς έχουν και αν υπάρχει ανησυχία ενόψει του τελικού, που είναι σε δύο εβδομάδες. Ο Γκόμες είχε πρόβλημα μυϊκό και η αρχική σκέψη ήταν να μην αγωνισθεί. Τελικά ένιωσε νέες ενοχλήσεις και έγινε αλλαγή στο 20'. Ο Βασιλείου που τον αντικατέστησε επίσης ένιωσε ενοχλήσεις και απεχώρησε στο ημίχρονο.

Και δεν είναι μόνο αυτά. Λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό, ο Στυλιανού έμεινε εκτός αποστολής την τελευταία στιγμή. Και τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Μάριου θα γίνουν γνωστά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πάντως, εκφράζεται η σιγουριά ότι δεν είναι κάτι σοβαρό και ο Κύπριος μπακ θα είναι έτοιμος για τον τελικό του κυπέλλου.

Μένοντας στο ιατρικό δελτίο, οι γνωματεύσεις για τον Άμπραχαμ Γκίε έχουν ήδη σταλεί στον ΚΟΑ και αύριο θα γίνει η αξιολόγησή τους. Αν όλα πάνε καλά και οι γιατροί του ΚΟΑ ανάψουν το πράσινο φως, θα εκδοθεί δελτίο υγείας και ο ποδοσφαιριστής θα τεθεί στη διάθεση του Σωφρόνη Αυγουστή για όσα ματς έχουν απομείνει. Αυτό που έχει λεχθεί επίσημα από τον Απόλλωνα είναι ότι διίστανται οι γνωματεύσεις, αφού δεν είναι όλες θετικές και διαφέρουν. Γι' αυτό και περιμένουν με αγωνία να μάθουν την απόφαση των γιατρών.

Θυμίζουμε ότι εκτός για τον μεγάλο αγώνα της 24ης του μήνα είναι οι Μπεντόγια, Μακρίδης και Αγγελή, ενώ δύσκολα θα προλάβει ο Χάμπος, ο οποίος όμως κάνει μεγάλη προσπάθεια για να διαψεύσει τις εκτιμήσεις.

Το τελευταίο εντός έδρας
Πλέον η προσοχή θα στραφεί στο τελευταίο εντός έδρας παιγνίδι της σεζόν, την Κυριακή, με την Ανόρθωση. Οι «κυανόλευκοι» θα προσπαθήσουν να κερδίσουν κι αυτό το παιγνίδι και θα πάνε στην τελική ευθεία για τα δύο παιγνίδια με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Πέραν των θεμάτων που υπάρχουν με τους τραυματισμούς, κόντρα στην Ανόρθωση δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Πίεχ που συμπλήρωσε τέσσερεις κίτρινες κάρτες και είναι τιμωρημένος. Αυτό σημαίνει ότι ο Σωφρόνης Αυγουστή θα έχει στη διάθεσή του 15-16 ποδοσφαιριστές για τον αγώνα του «Τσιρείου».

Το θετικό για τον Απόλλωνα στον αγώνα με την Ομόνοια, πέραν της νίκης φυσικά, ήταν η επιστροφή στις καλές εμφανίσεις, έπειτα από καιρό, του Άλεξ Ντα Σίλβα. Ο Απόλλωνας έχει ανάγκη τον καλό Ντα Σίλβα και αυτό ήταν κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Σωφρόνη Αυγουστή. Κάτι ανάλογο περιμένει τώρα και από τον Παπουλή, ώστε να δυναμώσει ακόμη περισσότερο η λεμεσιανή ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα