Φώναξε «παρούσα»

Δόξα
«Παρούσα» στο σημαντικότερο παιχνίδι της φετινής περιόδου, απέναντι στην Καρμιώτισσα στο ΓΣΖ φώναξε η Δόξα. Η προσφυγική ομάδα έδειξε χαρακτήρα στον αγώνα που θα καθόριζε το μέλλον της στην κατηγορία, κέρδισε 2-1 και πλέον απέκτησε ισχυρό προβάδισμα στην υπόθεση παραμονή.

Η μεγάλη νίκη σκόρπισε απέραντο ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας που βλέπουν τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς να οδεύουν προς δικαίωση. Βέβαια, μέχρι να εκπληρωθεί ο μεγάλος στόχος της παραμονής και να ανοίξουν οι … σαμπάνιες, υπάρχει

δρόμος. Συγκεκριμένα δυο αγωνιστικές στις οποίες η Δόξα χρειάζεται ισάριθμες νίκες, διότι σε διαφορετική περίπτωση τα βαθμολογικά δεδομένα ενδεχομένως να διαφοροποιηθούν και να φέρουν την ομάδα σε μειονεκτική θέση.

Επομένως, η σωστή διαχείριση είναι επιτακτική ανάγκη. Ο Νίκος Κωνσταντίνου, ο οποίος εκτελεί χρέη Προέδρου στον Σύλλογο, ανέφερε στο Ράδιο Πρώτο ότι δεν υπάρχει κανένας εφησυχασμός, αλλά μόνο αισιοδοξία και πίστη. Μια τοποθέτηση που αποτυπώνει πλήρως και την προσέγγιση που έχει η ομάδα στις εναπομείνασες αγωνιστικές.

Αρχίζει για Εθνικό
Ο επόμενος «τελικός» για τη Δόξα είναι την ερχόμενη Κυριακή στο Δασάκι απέναντι στον Εθνικό. Μετά το χθεσινό ρεπό, η προετοιμασία θα αρχίσει σήμερα και ο Λούκας Χατζηλούκας θα καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τον τιμωρημένο Σεράν Πόλο. Σε αντίθεση με τον Τιάγκο Γκόμεζ που εξέτισε την ποινή του και θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα