Αλλάζει το σκηνικό και από ΓΣΠ... Γουέμπλει!

Στο εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και τις ευκαιρίες που είχε η ομάδα του στάθηκε ο Γιώργος Δώνης μετά την πέμπτη σερί νίκη του ΑΠΟΕΛ και δεύτερη με τον Ερμή σε τέσσερις ημέρες.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλλαν σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο οι ποδοσφαιριστές του, εκθειάζοντας το καταπληκτικό πρώτο 45λεπτο, χαρακτηρίζοντας το στην πορεία ως ένα πρώτο μέρος που επιβάλλεται να έχουν ως οδηγό για τη δύσκολη συνέχεια. Ο ΑΠΟΕΛ

ήταν σαφώς ανώτερος, με καλύτερη παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, είχε σωρεία ευκαιριών απέναντι στον Αραμπατζή, παρόλα αυτά όμως η νίκη τελικά αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση, αφού φαινόταν ότι οι παίκτες του Δώνη είχαν έλλειψη συγκέντρωσης στις τελικές φάσεις. Αν ήταν λίγο πιο προσεχτικοί τότε ίσως η νίκη να ερχόταν πιο νωρίς και όχι στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα.

Οι "γαλαζοκίτρινοι" έχοντας το 4-0 στο μυαλό τους της προηγούμενης Τετάρτης στο ΓΣΖ, πίστευαν ότι θα έρθει με την ίδια ευκολία το τρίποντο, στην τελική όμως είδαμε ακριβώς το αντίθετο. Μπορεί ο Ερμής να μην απείλησε ιδιαίτερα τον Πέρεθ, όμως όσο απέτρεπε τον ΑΠΟΕΛ στο να σκοράρει, το άγχος αυξανόταν για τους γηπεδούχους, μέχρι που ήρθε η έμπνευση του Σαλάι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1. Μπορεί να διεύρυνε το σερί του ο ΑΠΟΕΛ στη σκιά όμως ενός πολύ μεγάλου αγώνα έχασε τον εντεκαδάτο... Καρλάο, γεγονός που προβληματίζει το Δώνη κάτι το οποίο εξάλλου είπε και στην συνάντηση του με τα ΜΜΕ. Πέραν του Καρλάο στον ΑΠΟΕΛ περιμένουν να δουν και με το Ζαχίντ τι γίνεται, αφού ο ποδοσφαιριστής υπέστη αιμάτωμα.

Τώρα το μυαλό όλων στρέφεται προς Αγγλία μεριά και στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον ΑΠΟΕΛ να πηγαίνει στο Γουέμπλει για τον αγώνα με τη Τότεναμ, ελπίζοντας σε καλύτερο αποτέλεσμα από την Ντόρτμουντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα