Αλλάζει ο καιρός και τα Bed&Bath έχουν ετοιμαστεί ήδη!

Αλλαγή σεζόν στα Bed&Bath με νέες παράλαβες σε ακριλικές και μάλλινες κουβέρτες σε υπέροχους χρωματισμούς για να σας κρατούν ζεστούς όλο το χειμώνα καθώς και βαμβακερά σεντόνια, κουβερτούλες καναπέ και πολλές επιλογές σε παπλώματα.

Στα Bed&Bath (Λευκωσία και Λεμεσό) θα βρείτε επίσης μεγάλες προσφορές σε προϊόντα από γνωστές μάρκες όπως Cannon, Fieldcrest, Charisma με ολοκληρωμένες σειρές σε σετ

σεντόνια, παπλωματοθήκες, κουβερλί, παπλώματα, χαλάκια δωματίου και μπάνιου, κουρτίνες μπάνιου και πολλά αλλά. Νέες συλλογές και παραλαβές σε ριχτάρια με ποιότητες σε συνδυασμούς βαμβακερού και κλωστές bamboo, καθώς και χρήσιμα δώρα για όλες τις ηλικίες.

Στην επίσκεψή σας μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε τα κέντρα ύπνου όπου μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη συλλογή σε μαξιλάρια, αλλά και τα ορθοπεδικά και ανατομικά αμερικάνικα στρώματα της King Koil, τα μόνα με την έγκριση της ένωσης χειροπρακτών Αμερικής, όπως και μια συλλογή από κρεβάτια με βάσεις, κεφαλάρια καθώς και κρεβάτια με αποθηκευτικούς χώρους.

Ντύστε το σπίτι σας και ανανεώστε τους χώρους σας με τις επιλογές των καταστημάτων Bed&Bath.

Λεμεσός: Κολωνακίου 25(Kολονακίου Center)

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 00357 25430071

Λευκωσία: Λεωφ.Στροβόλου 117

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 00357 22420081

Social media: Bed&Bath Cy

Keywords
Τυχαία Θέματα