Άλλα λογαριάζαμε...

Ο στόχος σήμερα ήταν δυο προκρίσεις στα play-off του Γιουρόπα Λίγκ και μια νίκη. Ούτε το ένα πετύχαμε ούτε το άλλο.

Ομόνοια και Απόλλωνας παρά τα καλά αποτελέσματα που πήραν στον πρώτους αγώνες απόψε δεν τα κατάφεραν αφού οι πράσινοι αποκλείστηκαν με ισοπαλία από την Μπρόντμπι και οι γαλάζιοι με ήττα από την Καμπάλα. Από την άλλη η ΑΕΚ ήθελε τη νίκη κόντρα στην Μπορντό για την αξιοπρέπεια της ωστόσο δέθηκε και δεύτερη ήττα με 1-0.

Άλλα λογαριάζαμε και άλλη ήταν η κατάληξή. Η Ομόνοια πλήρωσε ακριβά τα λάθη της, απέναντι σε

μια κατώτερη ομάδα από αυτήν. Δέχθηκε δυο γκολ , τζάμπα. Το πάλεψε μέχρι το τέλος όμως δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κόσμου της που γέμισε για ακόμη μια φορά το Γ.Σ.Π. Για ακόμη μια χρονιά έμεινε στο όνειρο για την ευρωπαίκη υπέρβαση.

Ο Απόλλων με όλα αυτά που έγιναν στο Αντώνης Παπαδόπουλος είχε δύσκολο έργο στο Αζερμπαϊτζάν. Μπορούσε η Λεμεσιανή ομάδα να κάνει το διπλό και να φέρει το διπλό της πρόκρισης στην Κύπρο. Δυστυχώς δεν αξιοποίησε τις κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησε κυρίως στην επανάληψη. Ο προκλητικός Χουσεϊνοφ και πάλι έκανε τη ζημιά από το σημείο του πέναλτι και εκεί όλα τελείωσαν για τους ''κυανόλευκους'' της Λεμεσού.

Τέλος η ΑΕΚ κέρδισε το χειροκρότημα παρά την ήττα της με 1-0 από την Μπορντό μέσα στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Η ΑΕΚ έκανε σπουδαία εμφάνιση με αποκορύφωμα ότι οι ποδοσφαιριστές της σημάδευσαν τα δοκάρια τέσσερις φορές!. Από την ΑΕΚ δεν είχαμε μεγάλες απαιτήσεις με τα το σκορ του πρώτου αγώνα , όμως όρθωσε το ανάστημα της και έδειξε ότι θα είναι πάρα πολύ δυνατή και απαιτητική στο πρωτάθλημα.

Μετά από τους τρεις αποκλεισμούς θα έχουμε και συνέπειες σαν Κύπρος στην συγκομιδή βαθμών στις Ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις.

Πλέον μοναδικός εκπρόσωπος του Κυπριακού ποδοσφαίρου στην ευρώπη είναι ο ΑΠΟΕΛ και η ευχή όλων μας είναι να κάνει ξανά το μεγάλο βήμα που είναι η πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του champions League.

Το χρειάζεται πάρα πολύ το Κυπριακό ποδόσφαιρο μετά και τον σημερινό αποκλεισμό των τριων μας ομάδων.

Keywords
Τυχαία Θέματα