Άλκης Δαυίδ: Τι λέει για τις σκανδαλιστικές φωτογραφίες;

Ο Άλκης Δαυίδ και η εκρηκτική σύζυγός του Τζένιφερ Στάνο δεν σταματούν να δημοσιεύουν προσωπικές στιγμές στα social media και να διακωμωδούν την καθημερινότητα τους.

Έτσι, πριν λίγο καιρό, μία από τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει ο Κύπριος μεγιστάνας, κατάφερε να ξεσπάσει σκάνδαλο καθώς απεικονιζόταν η Τζένιφερ Στάνο γυμνή σε ερωτικές περιπτύξεις με μια άλλη γυναίκα στο μπάνιο του σπιτιού τους. Η Στάνο εμφανίζεται να ανταλλάσσει φιλιά στο στόμα

με την στενή της φίλη Ντανιέλε Τορτορέλο.

Σε συνέντευξη που έδωσαν στην Μαρία Λεμονιά για το Thema People οι δυο τους βάζουν τα πράγματα στη θέση τους. «Η Τζένιφερ και η Ντανιέλε είναι κολλητές φίλες. Τι δεσμός κι άλλες ιστορίες λοιπόν; Η Ντανιέλε είναι πρώτα απ' όλα δική μου φίλη και οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο μπάνιο από ποιον τραβήχτηκαν; Από μένα φυσικά. Αν τις κοιτάξει κάποιος προσεκτικά, σε κάποια άκρη διακρίνεται το πόδι μου. Τίποτα δεν με εκπλήσσει όμως, γιατί τα τελευταία χρόνια έχω ακούσει να λέγονται διάφορα. Μέχρι ότι είμαι γκέι», αναφέρει ο Άλκης Δαυίδ και συμπληρώνει η σύζυγος του: «Ξαφνικά έγινα θέμα συζήτησης απ' όλους. Με παρουσίασαν ως τέρας και ανήθικη, παραμορφώνοντας την πραγματική μου εικόνα. Αυτό δεν μου άρεσε καθόλου. Στεναχωρήθηκα διότι μια μερίδα από τους ανθρώπους που με ακολουθούν στο διαδίκτυο επηρεάστηκαν από την ιστορία. Η συμπαράσταση του Άλκη ήταν σωτήρια».

Keywords
Τυχαία Θέματα