Αλκή: Παρουσίασε διαρκείας, εμφανίσεις και στόχους

Η Αλκή επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία και είναι αποφασισμένη να παραμείνει σ’ αυτήν. Η «Αθάνατη», σε συνέντευξη Τύπου που έγινε σήμερα, παρουσίασε τις επίσημες εμφανίσεις για τη νέα περίοδο καθώς επίσης και τα εισιτήρια διαρκείας.

«Η δύναμη μας εσείς», το σλόγκαν της Αλκής για τις κάρτες διαρκείας, με τον στόχο που έχει τεθεί να είναι ξεπεραστούν τα 500.

Παράλληλα, έγινε και η παρουσίαση των νέων

εμφανίσεων με την παραδοσιακή κόκκινη και μπλε στολή να είναι εντός έδρας εμφάνιση, άσπρη φανέλα και μαύρο σορτσάκι η εκτός έδρας και πράσινη του τερματοφύλακα.

Ο Πρόεδρος της Αλής Άντης Λόππας, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στον προϋπολογισμό, τονίζοντας πως θα είναι κοντά στις 700.000 ευρώ, δηλαδή διπλάσιος από τον περσινό που ήταν 350.000. Τόνισε πως η προετοιμασία της ομάδας θα γίνει στο προπονητικό κέντρο της Πύλας, αφού πάρθηκε απόφαση να μην πάνε εξωτερικό.

Ανέφερε πως θα πρέπει η Αλκή να μπει σε πιο επαγγελματικά πλαίσια λειτουργίας και να στηρίζεται σε εξειδικευμένο προσωπικό, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει εταιρεία.

Όσον αφορά την έδρα της Αλκής τη νέα περίοδο, θα είναι το Αμμόχωστος.

Στη συνέντευξη Τύπου, έδωσε το παρών και ο τεχνικός της Αλκής Σάββας Δαμιανού, ο οποίος αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα