Άλεξ Μπουρέλι ή Φαντομάς τελικά ο διαβόητος εκτελεστής;

Ομιχλώδες είναι το τοπίο των προσπαθειών για εντοπισμό του δεύτερου εκτελεστή του τετραπλού φονικού της Αγίας Νάπας στο εστιατόριο The Stone Garden.

Σχεδόν ένας μήνας (παρά δύο μέρες) έχει περάσει από το βράδυ του στυγερού εγκλήματος στο κέντρο της Αγίας Νάπας, απ όπου και διέφυγε ο Αλβανός εκτελεστής Άλεξ Μπουρέλι. Νεότερα στοιχεία που παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου αναφέρουν ότι ο εκτελεστής θα έφευγε από την σκηνή του εγκλήματος με κλοπιμαίο σκούτερ το οποίο θα τοποθετείτο

σε περίοπτη θέση προκειμένου να το έπαιρναν Μπουρέλι και Βόγλι για να διαφύγουν της σκηνής.

Ωστόσο τα πλάνα άλλαξαν όταν ο Μπουρέλι, πυροβόλησε και έριξε νεκρό τον συνεργό του Βόγλι, εν μέσω «έκτακτης αλλαγής» του αρχικού συμβολαίου θανάτου, το οποίο ήθελε τους δυο να φοράνε διπλές μπλούζες και παντελόνια, τα οποία και θα ξεφορτώνονταν με την ολοκλήρωση του φονικού.

Κι ενώ η Αστυνομία αξιοποιεί μαρτυρικό υλικό, που ξετυλίγει ένα κουβάρι φατριών και διαπλεκόμενων συμφερόντων, σχεδόν 30 μέρες μετά το φονικό, δεν μπορεί να εντοπίσει έναν από τους δυο εκτελεστές του φονικού.

Τις πρώτες μέρες εξονυχιστικοί έλεγχοι και έρευνες είχαν γίνει τόσο στην περιοχή της Ελεύθερης Αμμοχώστου όσο και σε Λευκωσία και Λεμεσό, περιοχές που εικάζεται ότι διέφυγε ο δράστης.

Άφαντος και από τις κυπριακές αρχές, άφαντος και από τις διεθνείς ο Μπουρέλι;

Οι κυπριακές αρχές είχαν ζητήσει την συνδρομή της Interpol προκειμένου να ενημερωθούν για το παρελθόν και το προφίλ του διαβόητου εκτελεστή.

Ωστόσο παρόλο του ότι είχε καταχωρηθεί σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στην λίστα των καταζητούμενων της Interpol, τα στοιχεία του παραμένουν άφαντα στην επίσημη σελίδα της Interpol.

Ίδιες αστυνομικές πηγές, ανέφεραν ότι ο καταζητούμενος δεν έχει καταχωρηθεί στην λίστα της Europol για τον λόγο ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ότι έχει διαφύγει σε ευρωπαϊκή χώρα.

Εντωμεταξύ, το σενάριο της διαφυγής του στα κατεχόμενα, δεν έχει επιβεβαιωθεί ποτέ από τις κυπριακές αρχές.

Η λίστα της Interpol, περιλαμβάνει 40 πρόσωπα τα οποία καταζητούνται απο τις κυπριακές αρχές

Keywords
Τυχαία Θέματα