ΑΚΕΛ: Κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια το ΔΗΚΟ

Απάντηση με αιχμές δίνει το ΑΚΕΛ στο ΔΗΚΟ, με αφορμή την ανακοίνωση του ΔΗΚΟ που κάνει λόγο για κινήσεις του ΑΚΕΛ σε πλήρη ταύτιση με ΔΗΣΥ.

Αυτούσια η ανακοίνωση

"Η ηγεσία του ΔΗΚΟ προϕανώς

κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, αϕού στο παρελθόν έγινε μερικές ϕορές ουρά του Συναγερμού για να ανέλθει το κόμμα αυτό στην εξουσία αλλά και για να επιβληθούν στο λαό μας σκληρά, αντιλαϊκά μέτρα προς όϕελος των ελάχιστων προνομιούχων. Το ΑΚΕΛ αντίθετα δεν μετατρέπεται σε ουρά κανενός.

Ούτε του ναζιστικού ΕΛΑΜ, όπως επίσης έπραξε η ηγεσία του ΔΗΚΟ, ούτε ασϕαλώς της Τ/Κ ηγεσίας ή του Προέδρου Αναστασιάδη. Μοναδικό κριτήριο της πολιτικής μας στο Κυπριακό ήταν και παραμένει η απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου, στόχος ο οποίος μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω της διαδικασίας των διαπραγματεύσεων.

Δείτε εδώ σχετικά: ΔΗΚΟ: ΑΚΕΛ&ΔΗΣΥ σε πλήρη ταύτιση επιτίθενται σε Ενδιάμεσο

Στο βαθμό που αυτή η διαδικασία υπηρετεί την προοπτική κατάληξης σε λύση εντός του πλαισίου των ομόϕωνων αποϕάσεων του Εθνικού Συμβουλίου του Σεπτέμβρη του 2009, το ΑΚΕΛ θα συνεχίσει μέχρι τέλους να την στηρίζει. Αντίστοιχα, στην ίδια κατεύθυνση, το ΑΚΕΛ θα συνεχίσει να επικρίνει όσους, ένθεν και ένθεν του κατοχικού συρματοπλέγματος, με πράξεις ή παραλείψεις τους, υπονομεύουν τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων και εν τέλει την προοπτική λύσης και απελευθέρωσης".

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα