ΑΚΕΛ για άρση ασυλίας Θεμιστοκλέους: Δεν είμαστε όλοι ίδιοι

«Τα κόμματα και οι πολιτικοί δεν είναι όλοι το ίδιο» σημειώνει το ΑΚΕΛ με αφορμή το αίτημα του Γ. Εισαγγελέα στο Ανώτατο Δικαστήριο γι’ άρση ασυλίας του βουλευτή του ΔΗΣΥ Α. Θεμιστοκλέους.

«Η εν λόγω απόφαση του Γ. Εισαγγελέα», προσθέτει σε ανακοίνωσή του το κόμμα, «προστίθεται σε μια σειρά άλλων σοβαρών παρόμοιων υποθέσεων που απασχόλησαν την κοινή γνώμη τούτες τις μέρες».

Αυτούσια η ανακοίνωση του

ΑΚΕΛ

Η απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα να προχωρήσει σε διαδικασία για άρση της ασυλίας του βουλευτή του Συναγερμού Α. Θεμιστοκλέους, προστίθεται σε μια σειρά άλλων σοβαρών παρόμοιων υποθέσεων που απασχόλησαν την κοινή γνώμη τούτες τις μέρες.

Στο σύνολο τους αυτές οι υποθέσεις, εξ’ αντικειμένου προσβάλλουν και πλήττουν περαιτέρω το κύρος του Κοινοβουλίου και όσων υπηρετούν το θεσμό, γεγονός που πρέπει να προβληματίσει όλους ανεξαιρέτως.

Οι πολίτες, όμως, δεν θα πρέπει να οδηγούνται στο συμπέρασμα ότι τα κόμματα και οι πολιτικοί είναι όλοι το ίδιο. Το εύκολο είναι να γενικεύουμε και να αφορίζουμε. Το δύσκολο είναι να κρίνουμε μέσα από τη συνεχή αναζήτηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα