Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας το επόμενο τριήμερο

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα δυνατό κατά διαστήματα να παρατηρείται αραιή σκόνη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθμούς

στο εσωτερικό, στους 19 στα ανατολικά, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος ενώ αργότερα δεν αποκλείεται τοπικά να σημειωθούν μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ασθενείς και στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις με μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Κυριακή αναμένονται τοπικά βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως από το μεσημέρι και μετά, ενώ σε κάποιες ορεινές περιοχές πιθανό να σημειωθεί χιονόπτωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Keywords
Τυχαία Θέματα