Αγοράκι 2 χρονών έγινε …διάσημος κριτής φαγητών

Όταν πολλοί γονείς στις εξόδους τους έχουν μαζί τα μικρά παιδιά τους, είναι ιδιαίτερα αγχωμένοι, κάτι το οποίο δεν αντιστοιχεί στην περίπτωση του Mike Chau.

Ο Chau, είναι διάσημος κριτικός στη Yelp, μια Αμερικανική πολυεθνική εταιρεία που σχετίζεται με κριτικές για διάφορες επιχειρήσεις και υπηρεσίες. Ο εν λόγω κριτικός,

άρχισε να σχολιάζει φαγητά από το 2012, όμως τα φώτα της διασημότητας έπεσαν πάνω του το 2013, όταν στις φωτογραφίες που ανέβαζε συμπεριλάμβανε το μικρό του γιο. Έτσι, όταν «κατά λάθος» έβγαλε το γιο του σε φωτογραφία με φαγητό, έγινε δεδομένο για την κάθε κριτική του μετέπειτα.

Ο μικρός Matthew είναι ένα 2χρονο χαριτωμένο αγγελάκι. Όταν διάφορα άτομα τον έβλεπαν στις φωτογραφίες ενθουσιάζονταν και έδειχναν ταυτόχρονα ενδιαφέρον στις κριτικές του πατέρα του.

Από τότε, ο Mike Chau ποστάρει εκατοντάδες κριτικές οι οποίες διαβάζονται από χιλιάδες άτομα. Μάλιστα, πολλά εστιατόρια εύχονται ο Mike με το γιο του να τα επισκεφθούν προκειμένου να γίνουν ευρέως γνωστά.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πλέον η οικογένεια του μικρού Matthew δεν χρεώνεται στα εστιατόρια της Νέα Υόρκης.

Η τόση δημοσιότητα μάλιστα, οδήγησε τον πατέρα στην δημιουργία λογαριασμού στο Instagram με όνομα «foodbabyny», όπου και ποστάρει πολλές φωτογραφίες.

Πηγή: Businessinsider

Keywords
Τυχαία Θέματα