«Αγωνιστικοί λόγοι και αιτίες που προκαλούν τις αδυναμίες»

Για όλα τα θέματα που αφορούν στην Ομόνοια μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Αντρέας Δημητρίου.

Αναλυτικά:

«Δεν παύει από το να είναι μια ήττα και ένα αποτέλεσμα που δεν θέλαμε. Άσχετα αν η εικόνα της ομάδας ήταν αρκετά καλή. Αυτό που έχει σημασία όμως, είναι το τελικό αποτέλεσμα».

«Μετά από 11 παιχνίδια πρωταθλήματος, έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα από τα δυνατά και αδύνατα σημεία μας. Υπάρχουν αγωνιστικοί λόγοι και αιτίες που προκαλούν τις αδυναμίες. Κάποια πράγματα βελτιώνονται, κάποια άλλα θα βελτιωθούν μέσω μεταγραφικής ενίσχυσης».

«Πιστεύουμε

ότι σε κανένα παιχνίδι ο αντίπαλος δεν ήταν καλύτερος από εμάς, αλλά μέχρι στιγμής χάσαμε 17 βαθμούς».

«Χρειαζόμαστε σερί νίκες για να καλύψουμε το έδαφος. Είναι μονόδρομος η νίκη κόντρα στη Δόξα και επιβάλλεται να φύγουμε από το Μακάρειο με τους τρεις βαθμούς».

«Το ότι λέγεται και γράφεται πως ο ΑΠΟΕΛ δεν ήταν καλός, ήταν κακός, λες και ο αντίπαλος που είχε απέναντί του δεν ανάγκασε τον ΑΠΟΕΛ να έχει αυτή την απόδοση. Ναι, δεχόμαστε γκολ πολύ εύκολα και το αποδίδουμε σε αγωνιστικούς λόγους».

«Πέραν από τον προπονητή μας και τους συνεργάτες του, υπάρχουν και άλλοι επαγγελματίες, οι οποίοι, σε συνεννόηση με τον προπονητή, τρέχουν θέματα προγραμματισμού, όχι μόνο για τον Γενάρη αλλά συνεχώς. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι, να κάνουμε ένα καλό κορμό και θέλουμε να δουλέψουμε σταθερά».

Keywords
Τυχαία Θέματα