Αγώνας ηλιακών αυτοκινήτων στους δρόμους της Λευκωσίας

Η Αστυνομία ανακοινώνει ότι, σήμερα Κυριακή 25/06/2017, θα διεξαχθεί από το Cyprus Institute, αγώνας ηλιακών οχημάτων μεταξύ των ωρών 10.00 με 13.00 σε δρόμους της Λευκωσίας. Τα οχήματα του αγώνα θα εκκινήσουν από τη Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού και θα κινούνται σε αριστερή κυκλική διαδρομή μέσω Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού, οδό Στασικράτους, οδός Βας. Φρειδερίκης, Λεωφ. Ευαγόρου, Λεωφ. Δημ. Σεβέρη και Λεωφ. Γρ. Διγενή.

Ως εκ τούτου, λόγω των αυξημένων

μέτρων ασφάλειας λήφθηκαν για την προστασία των θεατών καθώς και των διαγωνιζόμενων, θα ισχύσουν οι ακόλουθες προσωρινές τροχαίες διευθετήσεις μεταξύ των ωρών 08.00 και 15.00:

Στη Λεωφ. Σπ. Κυπριανού θα αποκοπεί η κυκλοφορία από Λεωφ. Γρίβα Διγενή προς Λεωφ. Διγενή Ακρίτα ενώ στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, από Λεωφ. Διγ. Ακρίτα/Μακαρίου, θα διεξάγεται κανονικά.

Η κυκλοφορία στην οδό Στασικράτους θα αποκοπεί εξ ολοκλήρου και θα υπάρχουν ελεγχόμενες κινήσεις οχημάτων στις συμβολές Στασικράτους-Μνασιάδου και Στασικράτους- Θ. Θεοδότου.

Η κυκλοφορία στην οδό Βασιλ. Φρειδερίκης θα αποκοπεί εξ ολοκλήρου.

Στη Λεωφ. Ευαγόρου θα αποκοπεί η κυκλοφορία από οδό Διαγόρου προς Δημ. Σεβέρη.

Στη Λεωφ. Δημ. Σεβέρη θα αποκοπεί η κυκλοφορία προς Λεωφ. Γρ. Διγενή ενώ στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, προς Λευκωσία, θα διεξάγεται κανονικά.

Στη Λεωφ. Γρ. Διγενή θα αποκοπεί η κυκλοφορία από Λεωφ. Δημ. Σεβέρη προς Λεωφ. Σπ. Κυπριανού ενώ στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας θα διεξάγεται κανονικά.

Θα υπάρχουν ελεγχόμενες κινήσεις οχημάτων στις συμβολές των Λεωφ. Θεμ. Δέρβη - Οδό Στασικράτους και Λεωφ. Θεμ. Δέρβη – Λεωφ. Γρ. Διγενή.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας και των τροχονόμων του Δήμου Λευκωσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα