Αυτό είναι το νέο αστέρι του παγκοσμίου τένις!

Ο Τέιλορ Φριτζ έγινε ο πρώτος Αμερικανός teenager μετά τον Μάικλ Τσανγκ το 1989 που περνάει σε ημιτελικό της ΑΤΡ!

Ο νεαρός τενίστας, που έκλεισε 18 τον περασμένο Οκτώβριο, λύγισε με 6-4, 5-7, 7-6(5) τον κατά 16 χρόνια μεγαλύτερό του Μπέντζαμιν Μπέκερ (No.107) στο Μέμφις και θα διεκδικήσει για πρώτη φορά την πρόκρισή του σε τελικό διοργάνωσης.

Ο Φριτζ, κάτοχος του US Open των junior,

ήταν στο Νο.694 πριν τέσσερις μήνες, μπήκε στο τουρνουά ως Νο.145 και με την πορεία του στην αμερικανική πόλη θα ανεβεί στο Νο.113. Αν καταφέρει να κερδίσει τον Ρικάρντας Μπεράνκις, τον επόμενο αντίπαλό του, τότε θα μπει στο Top 100!

Ένας τενίστας με εξαιρετικό σερβίς και ισχυρό forehand, αποτελεί τη μεγάλη ελπίδα του αμερικανικού τένις, που «ψάχνεται» μετά τον Άντι Ρόντικ. Πολλοί μιλούν για το next big thing του παγκοσμίου τένις και αυτοί έχουν ήδη αρχίσει να δικαιώνονται σιγά σιγά...

Στο μεταξύ, ο Κέι Νισικόρι συνεχίζει την κούρσα του στο αγαπημένο του Memphis Open... Ο 26χρονος Ιάπωνας, Νο.7 στον κόσμο, υπέταξε με 6-2, 6-4 τον Μικαΐλ Κουκούσκιν, πετυχαίνοντας την 15η διαδοχική νίκη του στο τουρνουά.

Όπως και πέρυσι, θα παίξει στα ημιτελικά με τον Αμερικανό Σαμ Κούερι, που απέκλεισε με 6-3, 6-4 έναν συμπατριώτη του Κέι, τον Γιοσιχίτο Νισιόκα.

Στο Ρότερνταμ (ΑΤΡ 500) οι σημερινοί ημιτελικοί είναι Μαού-Κλίζαν και Μονφίς-Κολσράιμπερ, ενώ στο Μπουένος Άιρες (ΑΤΡ 250) ξέρουμε ότι ο Ράφα Ναδάλ θα παίξει με τον Ντόμινικ Τιμ στις 19.00, όμως δεν γνωρίζει ακόμα τον αντίπαλό του ο Νικολάς Αλμάγρο, που πέταξε έξω τον Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά με 6-2, 7-5.

Νταβίντ Φερέρ και Πάμπλο Κουέβας ήταν στο 4-2 όταν το ματς τους διακόπηκε λόγω καταιγίδας, οπότε όποιος πάρει τη νίκη σήμερα θα έχει διπλή αποστολή...

Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες, οι ημιτελικοί στην Αγία Πετρούπολη είναι Βίντσι-Ιβάνοβιτς και Μπέντσιτς-Κασάτκινα.

Keywords
Τυχαία Θέματα