Αυτή την εβδομάδα στην Σημερινή του Σαββάτου

Η Σαββατιάτικη Σημερινή και πάλι κοντά σας με απίστευτες εκδόσεις για όλη την οικογένεια!

Αυτή την εβδομάδα το βιβλίο μαγειρικής του μεγαλύτερου Έλληνα Μάστερ Σεφ Νικόλαου Τσελεμεντέ, κοντά σας με το πρώτο μέρος των αυθεντικών συνταγών του για ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ.

Χορηγός Γαλακτοκομικά Προϊόντα ΑΛΑΜΠΡΑ και η γιαγιά! Γιατί… η γιαγιά ξέρει καλύτερα!

Επίσης,

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ.

Ένας βοηθητικός, αναλυτικός οδηγός, για όποιον επιθυμεί να ενημερωθεί για το πώς να αποφύγει τις αρνητικές της συνέπειες.

Ακόμη, για τους λάτρεις των κόμικς, και αποκλειστικά στο premium πακέτο, η έκδοση από τη σειρά πολυτελείας DC Comics με τίτλο SUPERMAN Vs BATMAN – ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ: ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ. Ο τόμος αυτός με τα τρία πρώτα κεφάλαια της ιστορίας αποτελεί την αρχή μιας περιπέτειας στην οποία εμπλέκονται οι δύο ήρωες, με πρώτο τον Batman, όταν ένας άλλος υπερήρωας του επιτίθεται μέσα στην ίδια του την βάση! Αυτή είναι η αρχή του μυστηρίου, που οδηγεί τους δύο πρωταγωνιστές στην αμφισβήτηση όσων νομίζουν πως ξέρουν για τους ανθρώπους γύρω τους. Έτσι, ο Superman και ο Batman ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βρουν ποιος είναι υπεύθυνος για την επίθεση εναντίον του Σκοτεινού Ιππότη. Όμως κανείς από τους δύο δεν μπορεί να φανταστεί που θα τους οδηγήσει το κυνήγι για τον ένοχο….

Αυτό το Σάββατο 15 Οκτωβρίου όλα μαζί στην απίστευτη τιμή των €2,90 στην έκδοση της σαββατιάτικης ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ!

Keywords
Τυχαία Θέματα