Άφησε βαθμούς στο "Ροσαλέδα" η Ατλέτικο(VIDEO)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν κατάφερε να περάσει αλώβητη από την έδρα της Μάλαγα μένοντας στο 2-2. Καθαρό οφ-σάιντ το δεύτερο γκολ του Γκριεζμάν.

Καλύτερα ξεκίνησε στο ματς η Ατλέτικο, η οποία έγινε από νωρίς κυρίαρχος του παιχνιδιού. Στο 25ο λεπτό μάλιστα η ομάδα του Σιμεόνε ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Γκριεζμάν έπειτα από τραγική έξοδο του Καμενί. Το γκολ αυτό φάνηκε να ξυπνά τους γηπεδούχους που πίεσαν και τελικά έφτασαν στην ισοφάριση πριν την

λήξη του πρώτου ημιχρόνου.



Πιο συγκεκριμένα, στο 37ο λεπτό ο Φερνάντο Τόρες στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα μετά από κόρνερ, την έστειλε άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του και πέτυχε το πρώτο του αυτογκόλ σε αγώνα πρωταθλήματος στην καριέρα του. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Μάλαγα λίγο έλειψε να κάνει την απόλυτη ανατροπή όμως ο Χουάνμι αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο 53'. Η Ατλέτικο απάντησε με τρεις μεγάλες ευκαιρίες μέσα σε 4 λεπτά (55', 58', 59'), αλλά ο Κόκε και ο Φερνάντο Τόρες σε δύο περιπτώσεις δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα.

Οι "ροχιμπλάνκος" πλήρωσαν την αστοχία τους, στο 71ο λεπτό με την Μάλαγα να κάνει την απόλυτη ανατροπή και να περνάει μπροστά στο σκορ. Ο Αμραμπάτ έβγαλε μια υπέροχη μπαλιά στον Σαμουέλ κι εκείνος με λόμπα "κρέμασε" τον Όμπλακ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Έξι λεπτά αργότερα ωστόσο, ο Γκριεζμάν και πάλι σκόραρε για την ομάδα του ισοφαρίζοντας σε 2-2. Ένα γκολ όμως που σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους γηπεδούχους μιας και ο σκόρερ βρισκόταν σε θέση οφ-σάιντ.Λίγα πράγματα στο ματς μέχρι το φινάλε, με το σκορ να μένει αναλλοίωτο.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής:

Μεγάλο Σάββατο

17:00 Ρεάλ - Έιμπαρ 3-0

(21' Ρονάλντο, 31' Ερνάντες, 83' Χεσέ)

19:00 Μάλαγα - Ατλέτικο 2-2

(37' Τόρες (αυτ.), 71' Σαμουέλ - 25', 78'

21:00 Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα

23:00 Αλμερία - Γρανάδα

23:00 Θέλτα - Ράγιο Βαγιεκάνο

Κυριακή του Πάσχα

13:00 Χετάφε - Βιγιαρεάλ

18:00 Εσπανιόλ - Μπιλμπάο

20:00 Σοθιεδάδ - Ντεπορτίβο

22:00 Κόρδοβα - Έλτσε

Δευτέρα του Πάσχα

21:30 Βαλένθια - Λεβάντε

Keywords
Τυχαία Θέματα