Άφαντος ο 41χρονος ληστής της Λεμεσού

Ασταμάτητες είναι οι έρευνες της Αστυνομίας Λεμεσού για εντοπισμό του Ιωάννη Κοσμά 41 ετών από τη Λεμεσό, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε δύο πολύ σοβαρές υποθέσεις ληστειών.

Η μια διαπράχθηκε σε βάρος Ρωσίδα 50 ετών, σε χώρο στάθμευσης πολυκαταστήματος στη Λεμεσό, ενώ η άλλη σε βενζινάδικο στην παραλιακή Λεμεσό. Στην δεύτερη ληστεία δύο πρόσωπα που ήταν οπλισμένα μπούκαρα στο βενζινάδικο με σκοπό την ληστεία και δεν δίστασαν να ρίξουν πυροβολισμό ο οποίος τραυμάτισε υπάλληλο.

Χθες βράδυ σε μια προσπάθεια να περάσουν χειροπέδες στο Κοσμά, μέλη της αστυνομίας,

αξιολογόντας πληροφορίες, χτένισαν ολόκληρη την Λεμεσό.

Σε έρευνα σε οικία του 38χρονου διαπιστώθηκε ότι είχε φιλοξενήσει για περίπου μιαμιση ώρα τον καταζητούμενο.

Ο 38χρονος που συνελήφθη είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές με παρόμοιας φύσεως αδικήματα. Μάλιστα, σύμφωνα με την Αστυνομία, πριν από περίπου 15 χρόνια είχε συλληφθεί για υπόθεση ληστείας μαζί με τον Κοσμά, υπόθεση για την οποία ωστόσο δεν είχε καταδικαστεί.

Επισημαίνουμε πως η Αστυνομία καλεί το κοινό εάν κατέχει οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό και σύλληψη του Κοσμά να επικοινωνήσει με τις αρχές επίσης προειδοποιεί ότι πρόκειται για πρόσωπο που οπλοφορεί και θεωρείται άκρως επικίνδυνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα