Αέρας κορυφής και δυναμική

Ο ΑΠΟΕΛ με τη νίκη του στο ντέρμπι επι της ΑΕΛ , ''ανέπνευσε αέρα κορυφής'' , μετά απο 8 μήνες και βεβαίως ο στόχος για τους ''γαλαζοκίτρινους'' είναι να παραμείνουν εκεί , μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Η ομαδα του Γιώργου Δώνη παρά τις σημαντικές απουσίες , έδειξε για ακόμη μια φορά την ποιότητα και το βάθος που διαθέτει. Έκανε την μεγάλη ανατροπή, έδειξε χαρακτήρα και πήρε δυναμική για την συνέχεια.

Στον ΑΠΟΕΛ θέλουν να βάλουν τις βάσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό θα γίνει εαν καταφέρουν να πάρουν το απόλυτο στα τρία ντέρμπι που ακολουθούν με την ΑΕΚ την Κυριακή στο Γ.Σ.Π και τα άλλα δυο στην συνέχεια με τον Απόλλωνα.

Αυτό όμως που προέχει τώρα για τον ΑΠΟΕΛ είναι το ερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ακόμη μια δύσκολη αποστολή , όμως όπως είπε και ο Γιώργος Δώνης οι ποδοσφαιριστές του έχουν DNA του πρωταθλητισμού και θα κληθούν να το επιβεβαιώσουν ξανά. Διότι η κάθε νίκη σε αυτά τα παιχνίδια δεν ειναι βήμα τίτλου αλλά άλμα τίτλου.

Αυτή την φορά θα υπάρχουν αρκετές επιλογές για τον Γιώργο Δώνη , για να καταστρώσει το πλάνο του, απέναντι σε μια ομάδα που θα έρθει στο Γ.ΣΠ για το διπλό και μόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα