ΑΕΛ: Τους κρατά σε εγρήγορση

Χωρίς εφησυχασμό συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας του Πάμπου Χριστοδούλου.

Δεν παρασύρονται στην ΑΕΛ. Λίγο οι δύο νίκες στα πρώτα δύο παιγνίδια, λίγο ο τίτλος του φαβορί που έχει η ομάδα στον επερχόμενο αγώνα με τον Εθνικό στο Τσίρειο, δημιουργούν κλίμα ενθουσιασμού στις τάξεις του κόσμου. Όμως για τον Πάμπο Χριστοδούλου και τους ποδοσφαιριστές του αυτά είναι «ψιλά γράμματα». Οι «κίτρινοι» συνεχίζουν τη δουλειά τους για να βελτιωθούν, να φθάσουν στο επίπεδο που θέλει ο προπονητής και φυσικά να συνεχίσουν το

νικηφόρο ξεκίνημά τους στο πρωτάθλημα. Όλοι θέλουν η ομάδα να κερδίσει και τον Εθνικό, να συνεχίσει την αλάνθαστη πορεία της, όμως πέρα από αυτό, το ζητούμενο για τον Κύπριο τεχνικό είναι η ομάδα του να παίζει με τον τρόπο που αυτός θέλει.

Το έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη μάλιστα, ότι από τον τελευταίο αγώνα κράτησε μόνο τους βαθμούς της νίκης, αφού δεν του άρεσε ο τρόπος με τον οποίο αγωνίσθηκε η ΑΕΛ για ένα κομμάτι του παιχνιδιού. Φυσικά τώρα με τις πολλές επιστροφές, που η ομάδα γέμισε, ο κ. Χριστοδούλου θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει μαζί τους, έτσι ώστε να αποκτήσουν την αγωνιστική νοοτροπία που αυτός θέλει και να τους δώσει την ταυτότητα που έχει στο μυαλό του. Είναι δεδομένο ότι η ΑΕΛ των πρώτων δύο παιγνιδιών είχε ως μοναδικό στόχο τις νίκες, γιατί υπήρχαν πολλά αγωνιστικά προβλήματα.

Αυτά πλέον έχουν εκλείψει και θα μπορέσει η ΑΕΛ να παίξει και καλό ποδόσφαιρο στη συνέχεια. Ειδικά παίκτες-κλειδιά, που ακόμα δεν έχουν αγωνιστεί, είναι από εκείνους που θα την ανεβάσουν επίπεδο, αφού διαθέτουν την ικανότητα αλλά και την εμπειρία. Επίσης είναι σημαντικό ότι όσοι έχουν κληθεί μέχρι τώρα να αντικαταστήσουν αυτούς που δεν μπορούσαν να αγωνιστούν, είτε λόγω καρτών, είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω ανετοιμότητας, έχουν δείξει στον προπονητή τους ότι μπορεί να τους υπολογίζει και να στηριχθεί και σε αυτούς κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου. Και αυτό μπορεί να είναι κέρδος για την ΑΕΛ μεγαλύτερο και από τους έξι βαθμούς που έχει μαζέψει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα