ΑΕΛ: Θέλουν τη νίκη… αυτοπεποίθησης

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, η ΑΕΛ αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα σήμερα στο μεγάλο λεμεσιανό ντέρμπι.

Οι «κίτρινοι» προετοιμάστηκαν όσο καλύτερα μπορούσαν, έτσι ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για να διεκδικήσουν το τρίποντο. Ο Χριστάκης Χριστοφόρου προσπάθησε να εκμεταλλευτεί όσο καλύτερα μπορούσε τη διακοπή του πρωταθλήματος για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του, να διορθώσει όσα δεν του άρεσαν στα πρώτα επίσημα παιγνίδια της χρονιάς και να ενσωματώσει στην ομάδα όλα τα τελευταία αποκτήματα, στα οποία η διακοπή

έκανε καλό.
Όλοι στην ΑΕΛ γνωρίζουν πόσο σημαντική θα είναι μια νίκη σήμερα. Η λεμεσιανή ομάδα είναι μια νέα ομάδα, και επιτυχία σε παιγνίδια όπως το σημερινό, αν και δεν είναι καθοριστικό για τη συνέχεια, θα τονώσει την αυτοπεποίθηση τόσο των παικτών όσο και του κόσμου, ενώ παράλληλα θα επιβεβαιώσει τις δυνατότητες που έχει, παρά τις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ. Σε παιγνίδια όπως το σημερινό, το γόητρο αποτελεί το σημαντικότερο κίνητρο κάθε ομάδας για τους τρεις βαθμούς.
Ο κ. Χριστοφόρου δούλεψε παρά τις δυσκολίες (απουσίες λόγω τραυματισμών, διεθνών και σκόνης) με τους παίκτες του, έτσι ώστε να παρουσιάσει στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου μια ομάδα αποφασισμένη για να κερδίσει το πρώτο λεμεσιανό ντέρμπι της χρονιάς. Ανέλυσε στους παίκτες του πώς πρέπει να αγωνιστούν, τι να προσέξουν και πώς να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες του αντιπάλου τους για να φθάσουν στον στόχο τους. Δύσκολα θα αγωνιστούν σήμερα οι Αϊρόσα και Ελευθερίου, αφού μέχρι και την Παρασκευή ακολουθούσαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο Βασίλης Καραγκούνης είναι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο ποδοσφαιριστής που θα κληθεί να αγωνιστεί στο δεξιό άκρο της άμυνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα