ΑΕΛ: Θα υποφέρει μέχρι τον Μάϊο

Με το που ήρθε στην ΑΕΛ, ο Χριστάκης Χριστοφόρου γνώριζε τα προβλήματα που υπήρχαν στην ομάδα που σίγουρα δεν λύνονται μέσα σε λίγες μέρες ή εβδομάδες.

Ο Κύπριος τεχνικός τόνισε αρκετές φορές ότι έγιναν κακές επιλογές το καλοκαίρι με αποτέλεσμα η ομάδα να υποφέρει και σύμφωνα με τον κ. Χριστοφόρου θα υποφέρει μέχρι το καλοκαίρι.

Κάπου εκεί φτάνει

και το πλάνο του για την ΑΕΛ. Στόχος του να λύσει όσα προβλήματα είναι από το χέρι του στο αγωνιστικό κομμάτι έτσι ώστε με τη νέα χρονιά η ομάδα να φτιάξει ένα δυνατό σύνολο που θα μπορέσει να διεκδικήσει τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ναι μεν ο Χριστάκης Χριστοφόρου βλέπει μακριά αλλά στόχος του είναι να λύσει όσο το δυνατό πιο γρήγορα.

Ένα πρόβλημα που υπάρχει είναι αυτό του επιθετικού περιοχής, πάνω στο οποίο δουλεύει ώρες ο Κύπριος τεχνικός και το θέμα αναμένεται να κλείσει τις επόμενες μέρες. Είναι γεγονός ότι θα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα, ωστόσο οι προτάσεις έγιναν και αναμένονται οι απαντήσεις των ποδοσφαιριστών.

Αφού με την πάροδο του χρόνου ο Χριστάκης Χριστοφόρου λύσει τα θέματα στο αγωνιστικό κομμάτι (ήδη άρχισαν να φαίνονται κάποια αποτελέσματα στο γήπεδο), τότε θα αρχίσει τις σκέψεις και για τη νέα χρονια.

Keywords
Τυχαία Θέματα