ΑΕΛ: Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο

Την περασμένη αγωνιστική η ΑΕΛ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για να βρεθεί στην έκτη θέση της βαθμολογίας, όμως παράλληλα διατήρησε τη διαφορά των δυο βαθμών απο τον Ερμή και έτσι όσο ελπίζει θα κάνει ότι είναι δυνατό μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, για να βρεθεί στην εξάδα.

Άλλωστε αυτό δήλωσε και ο τεχνικός της ομάδας ο Χριστάκης Χριστοφόρου στη σημερινή διάσκεψη τύπου , που έθεσε σαν στόχο το απόλυτο στους τρείς αγώνες που απομένουν. Μπορεί η κατάκτηση του Κυπέλλου να είναι ο τεράστιος

στόχος , όμως επι του παρόντος η προσοχή των ''γαλαζοκιτρίνων'' της Λεμεσού είναι στο αγώνα της Κυριακής με την Αγία Νάπα.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ παρουσιάζονται πεισμωμένοι για να επανέλθουν στις επιτυχίες και να αφήσουν στο παρελθόν τον άτυχο αγώνα με τον Ερμή. Ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι η αποστολή τους, δεν θα είναι καθόλου εύκολη. Αλλωστε στον Ά γύρο οι ''γαλαζοκίτρινοι'' την πάτησαν στο Τάσος Μάρκου (1-1) απο την Αγία Νάπα και βεβαίως δεν θέλουν να επαναλάβουν την γκάφα τους, ειδικά μέσα στο Τσίρειο στάδιο.

Η ΑΕΛ δεν έχει άλλωστε άλλη επιλογή. Πρέπει να δώσει τη μάχη της , διότι σίγουρα η παρουσία της στο πρώτο γκρουπ στα πλείοφ θα είναι πέρα για πέρα σημαντική. Ενώ στο β γκρούπ θα είναι ότι χειρότερο σε όλους τους τομείς. Έτσι θα χρειαστεί προσήλωση απο το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Διότι με τον Ερμή στην τελευταία φάση του αγώνα την πάτησαν πολύ ακριβά.

Keywords
Τυχαία Θέματα