ΑΕΛ: Τελειώνουν θετικά

Στον αντίποδα της υπόθεσης Μπεμπέ, στην ΑΕΛ σήμερα αναμένεται να τελειώσουν θετικά οι περιπτώσεις των Ρομπέρ και Σαμπού. Με τον πρώτο φαίνεται να υπάρχει προφορική συμφωνία και μόλις πέσουν και οι υπογραφές θα ανακοινωθεί η απόκτησή του. Η ΑΕΛ για να τον δελεάσει του πρότεινε κλειστό διετές συμβόλαιο, κάτι που έκανε τον Γάλλο να ρίξει τις απαιτήσεις του και όλα δείχνουν ότι είναι κοντά σε συμφωνία. Ο Σαμπού αναμενόταν ψες στην Κύπρο

και σήμερα θα έχει τις καθοριστικές επαφές με τη διοίκηση της λεμεσιανής ομάδας. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός έχει δεχθεί πρόταση με μειωμένες απολαβές, την οποία δεν έχει αποδεχθεί. Είναι πολύ πιθανό κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων να βρεθεί η χρυσή τομή και να παραμείνει, αφού αυτό αποτελεί επιθυμία του Χριστάκη Χριστοφόρου.
Όσον αφορά τον Αντράντε, θα έρθει στην Κύπρο την ερχόμενη εβδομάδα, άρα η απόκτησή του θα καθυστερήσει λίγες ημέρες. Είναι γνωστό ότι με τον Πορτογάλο αμυντικό υπάρχει συμφωνία και υπογραμμένο προσύμφωνο άρα είναι καθαρά θέμα να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να αρχίσει προπονήσεις.

Στο στόχαστρο ο Φλέτσερ
Από χθες έγινε γνωστό ότι οι «κίτρινοι» της Λεμεσού βλέπουν πολύ θετικά την περίπτωση του Φρανκ Φέλτσερ. Πρόκειται για 27χρονο Ελβετό ακραίο μεσοεπιθετικό, με καταγωγή από τη Βενεζουέλα, με την οποία είναι και διεθνής (24 συμμετοχές, 5 γκολ). Ο Φέλτσερ αποτελεί τον αντ-Σέμα στα πλάνα του κ. Χριστοφόρου. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Γκρασχόπερς, ενώ αγωνίσθηκε σε Λέτσε, Μπελινζόνα και Ααράου με την οποία πέρσι είχε 21 συμμετοχές και ένα γκολ. Με Αγία Νάπα και Ερμή θα εκτίσει η ΑΕΛ στο νέο πρωτάθλημα τους δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών. Η λεμεσιανή ομάδα κουβαλά τιμωρία από τον τελικό του κυπέλλου και το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχει ντέρμπι στην τιμωρία της. Η ΑΕΛ θα ξεκινήσει εκτός έδρας το πρωτάθλημα με την Ανόρθωση και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει μέσα την Αγία Νάπα, τον Απόλλωνα στο λεμεσιανό ντέρμπι, μέσα τον Ερμή, έξω την Πάφο, εντός με ΑΕΚ, εκτός με ΑΠΟΕΛ, εντός με Άρη, εκτός με Ένωση και Δόξα, εντός με Σαλαμίνα, εκτός με Εθνικό και εντός με Ομόνοια.

Keywords
Τυχαία Θέματα