ΑΕΛ: Σκέφτονται μόνο ΑΕΚ

Με σχετική ικανοποίηση, αλλά και με συναίσθηση των δυσκολιών που θα συναντήσουν, δέχθηκαν στην ΑΕΛ το ζευγάρωμα με την ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Βεβαίως, σε καμία περίπτωση δεν υποτιμούν τις δυνατότητες της Λαρνακιώτικης ομάδας, που πραγματοποιεί εκπληκτική πορεία, αλλά από την στιγμή που αποφεύχθηκαν ο ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια, η κλήρωση μπορεί να χαρακτηριστεί καλή για την

ΑΕΛ.Άλλωστε, στη φετινή περίοδο και παρά τις αντίθετες πορείες που διαγράφουν ΑΕΛ και ΑΕΚ, η Λεμεσιανή ομάδα δεν έχει χάσει στο πρωτάθλημα, από την προσεχή αντίπαλο της στο Κύπελλο. Φέτος η ΑΕΛ κέρδισε την ΑΕΚ με 1-0 στο «Τσίρειο» με τέρμα του Σαρδινέιρο ενώ έφερε ισοπαλία 1-1 στην Λάρνακα. Το γεγονός, αυτό οπλίζει με αυτοπεποίθηση τους παίχτες της ΑΕΛ, όπως τους οπλίζει και η προηγούμενη πρόκριση επί της ΑΕΚ, πριν από τρία χρόνια.

Στη Λεμεσό, ζουν και αναπνέουν για το Κύπελλο, αφού είναι ο μοναδικός στόχος που τους απέμεινε. Βεβαίως, το ερώτημα είναι σε ποια αγωνιστική κατάσταση θα παρουσιαστεί η ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου, από την στιγμή που δεν έχει στόχους και βαθμολογικό κίνητρο στο πρωτάθλημα. Από την άλλη όμως, σαφώς θα είναι πιο φρέσκια και πιο ξεκούραστη από την ΑΕΚ, που έχει να σκέφτεται και το πρωτάθλημα. Η φαγούρα των χαμένων τελικών (2003, 2004, 2009, 2012, 2013) στοιχειώνει την ΑΕΛ, αλλά καθόλου δεν την σκέφτονται οι παίχτες της Λεμεσιανής ομάδας, που πλέον έχουν επικεντρωθεί στην ΑΕΚ, γνωρίζοντας ότι κάθε νέο παιχνίδι, είναι μια νέα πρόκληση, που μπορεί να αλλάξει τη μοίρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα