Ο συμπαίκτης του … στέρησε το γκολ της χρονιάς (ΒΙΝΤΕΟ)

Η με …εμμονή αναζήτηση του γκολ από τους ποδοσφαιριστές ορισμένες φορές μπορεί να αποδειχθεί όχι απλά καταστροφική υπόθεση για τους ίδιους και την ομάδα τους αλλά και κάποιον από τους …συμπαίκτες τους.Τρανό παράδειγμα της τελευταίας περίπτωσης το σκηνικό που στήθηκε στη διάρκεια του αγώνα της Γκουανγκζού Εβεργκράντε με την Τσανγκτσούν Γιατάι για το πρωτάθλημα της Κίνας.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ έξω από την περιοχή της Τσανγκτσούν και ο Γκάο Λιν έπειασε ένα απίστευτο

ανάποδο ψαλίδι με το ποίο έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Ενώ όμως είχε αρχίσει να πανηγυρίζει τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του το γκολ είδαν όλοι τους απορημένοι και ενοχλημένοι τον διαιτητή να υποδεικνύει παράβαση και να μην το μετράει.

Ο σκόρερ της ομάδας του Φάμπιο Καναβάρο δεν είχε κάνει την παραμικρή παρανομία στη βάση αλλά ένας από τους συμπαίκτες του αποδείχθηκε ... προδότης. Και αυτός ήταν ο ‘Ελκεσον που μη γνωρίζοντας ότι ήταν σε θέση οφσάιντ επιχείρησε και σύμφωνα με τον διαιτητή και το βοηθό βρήκε την μπάλα με το κεφάλι πριν αυτή καταλήξει στα δίκτυα όπου ήταν ούτως ή άλλως ο προορισμός της μετά το σουτ του Λιν.Έτσι σωστά παρά τις διαμαρτυρίες το γκολ δεν μέτρησε και η Γκουανγκζού τελικά υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα