ΑΕΛ: Παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας!

Τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου παρουσίασε σε δημοσιογραφική διάσκεψη η ΑΕΛ. Ο Θεόδωρος Αντωνίου επανέλαβε το στόχο, ο οποίος είναι ο αριθμός των καρτών να φτάσει τις τρεις χιλιάδες, ενώ ανάμεσα σε άλλα δήλωσε "ηαγάπη για την ΑΕΛ και όχι για κάποιο ποδοσφαιριστή ή αθλητή θα πρέπει να είναι κίνητρο για τον καθένα να κάνει διαρκείας"

Αναλυτικά

οι δηλώσεις:

«Φέτος υπάρχει μια αλλαγή στις τιμές. Η τιμή στο κανονικό θα είναι 20 ευρώ και του μαθητικού 12 οπότε με βάσει αυτές τις τιμές και το γεγονός πως οι ομάδες θα είναι περισσότερες όπως και τα παιχνίδια έχουμε κάποια πακέτα για τα οποία θα σας πούμε στη συνέχεια. Μετά τα όσα έχουμε συζητήσει με τους φίλους της ΑΕΛ καταλήξαμε σε κάποιες τιμές που είναι προσιτές και πιστεύουμε με τον κατάλληλο χειρισμό από εμάς αλλά και με την θέληση των οπαδών της ομάδας ελπίζω να πετύχουμε το στόχο να αγοραστούν τρεις χιλιάδες διαρκείας. Την περασμένη σεζόν είχαμε 1,500 διαρκείας οπότε θα πρέπει να δουλέψουμε αρκετά για να φτάσουμε τα 3 χιλιάδες. Θα πρέπει ο κάθε ΑΕΛίστας από εμάς να φέρει 1-2 που θα αγοράσουν διαρκείας για να πετύχουμε τον στόχο μας. Θέλω να πω κάτι για τα σχόλια που ακούστηκαν από κάποιους οπαδούς μας σχετικά με την τιμή.

Ο οπαδός της ΑΕΛ μας θα πρέπει να φτάνει να δώσει σύνολο 300 ευρώ τον χρόνο, δηλαδή 25 ευρώ τον μήνα. Μόνο για τα εντός έδρας ματς μιλούμε πάντα. Θεωρούμε πως ένα τέτοιο ποσό βρίσκεται μέσα στα όρια. Αν το κάνουμε αυτό ίσως καταφέρουμε να αγοράσουμε και μερικές μετοχές. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να βοηθήσουμε τον κόσμο να πληρώσει όπως μπορεί. Θα ψάξουμε να βρούμε λύσεις με όλους τους ΑΕΛίστες, θα τον ακούσουμε πως θέλει να μας αποπληρώσει το διαρκείας και θα καταλήξουμε σε μια συμφωνία. Ξεκινήσαμε πρώτοι το θέμα με τα διαρκείας για να έχουμε χρόνο και να μπορούμε να καταλήξουμε με τον κόσμο στον τρόπο αποπληρωμής. Ας έρθει ο κόσμος κοντά για να βρούμε όσο πιο νωρίς γίνεται τους διάφορους τρόπους.

Η αγάπη για την ΑΕΛ και όχι για κάποιο ποδοσφαιριστή ή αθλητή θα πρέπει να είναι κίνητρο για τον καθένα να κάνει διαρκείας. Οι περισσότεροι παίκτες που ήρθαν το 2012 όταν πήραμε το πρωτάθλημα να θυμίσουμε πως ήταν άγνωστοι στο ευρύ κοινό. Ο κόσμος να κάνει υπομονή και να δείξει εμπιστοσύνη στην ομάδα. Θα θέλαμε να κάνουμε μεταγραφές μισού εκατομμυρίου ωστόσο αυτή την στιγμή κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό". "Στην επίσημη ιστοσελίδα υπάρχει ένας μετρητής, ο οποίος ξεκίνησε από τις 3 χιλιάδες και κάθε βράδυ θα ανανεώνεται όσο αγοράζονται τα διαρκείας. Αν ο ΑΕΛίστας το πάρει προσωπικά ήμαστε βέβαια ότι μπορούμε να φτάσουμε τον στόχο μας. Κάποιοι όταν ανακοινώσαμε τον αριθμό τολμώ να πω πως χαμογέλασαν ειρωνικά. Είναι στο χέρι του κάθε ΑΕΛίστα όταν τελειώσει αυτή η καμπάνια να χαμογελάσουμε εμείς».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

VIP €1000

Όλοι οι εντός έδρας αγώνες Α και Β Φάση Πρωταθλήματος.
Όλοι οι εντός έδρας αγώνες Κυπέλλου (Εκτός Τελικού).
Όλοι οι φιλικοί αγώνες εντός έδρας.
Θέση στην αναβαθμισμένη Αίθουσα Επισήμων της Ανατολικής Κερκίδας.
Δωρεάν σνακ και ποτά στην αναβαθμισμένη Αίθουσα Επισήμων της Ανατολικής Κερκίδας.
Δωρεάν Χώρος Στάθμευσης σε περιφραγμένο χώρο.
10% έκπτωση από το AELOfficialShop σε είδη ρουχισμού.
Δωρεάν εισιτήριο για εκτός έδρας αγώνες πρωταθλήματος.
Δωρεάν Επίσημη Φανέλα ΑΕΛ άξιας €60.
Προτεραιότητα αγοράς Εισιτηρίου στους εκτός έδρας αγώνες.

LION Κανονικό €360 / Μαθητικό €220 / Παιδικό €100

Όλοι οι εντός έδρας αγώνες Α και Β Φάση Πρωταθλήματος.
Όλοι οι εντός έδρας αγώνες Κυπέλλου (Εκτός Ημιτελικού – Τελικού).
Ένας φιλικός αγώνας στην έδρα μας ο οποίος θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.
Αριθμημένη θέση στον περιφραγμένο χώρο του άνω διαζώματος της Ανατολικής Κερκίδας.
10% έκπτωση από το AELOfficialShop σε είδη ρουχισμού.
Προτεραιότητα αγοράς Εισιτηρίου στους εκτός έδρας αγώνες.

GATE 3 Κανονικό €250 / Μαθητικό €150

Όλοι οι εντός έδρας αγώνες Α και Β Φάση Πρωταθλήματος.
Ένας φιλικός αγώνας στην έδρα μας ο οποίος θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.
10% έκπτωση από το AELOfficialShop σε είδη ρουχισμού.
Προτεραιότητα αγοράς Εισιτηρίου στους εκτός έδρας αγώνες μετά από τις κατηγορίες VIP &LION.

* Εξοικονόμηση 125 ευρώ στο ΚΑΝΟΝΙΚΟ και 78 ευρώ στο ΜΑΘΗΤΙΚΟ.

KID €20

Όλοι οι εντός έδρας αγώνες Α και Β Φάση Πρωταθλήματος .
Όλοι οι εντός έδρας αγώνες Κυπέλλου (Εκτός Τελικού).
Όλοι οι εντός έδρας φιλικοί αγώνες.

* Σε Άνεργους και Συνταξιούχους θα προσφέρουμε έκπτωση 40% (Απαραίτητη παρουσία πιστοποιητικών).

Keywords
Τυχαία Θέματα