ΑΕΛ: Όπως την τελευταία φορά!

Στην ΑΕΛ έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά στο διάστημα τώρα της διακοπής, αφού αυτή η διακοπή προσφέρεται για αναθεώρηση και βελτίωση πολλών λαθών που εντοπίστηκαν με το πέρας της 10ης αγωνιστικής. Τώρα είναι η ώρα που ο Μάκης Χάβος θα πρέπει να στήσει πόδι στην ομάδα και να επιβάλει την τάξη.

Με την ολοκλήρωση των δέκα αγωνιστικών η ΑΕΛ πέρασε από μουρμούρα, κύματα, μαύρα σύννεφα και πλέον μόνο μ’ ένα γερό ηλεκτροσόκ θα σωθεί. Τώρα είναι

μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για ανασύνταξη και ανασυγκρότηση στο «γαλαζοκίτρινο» στρατόπεδο. Το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Νέα Σαλαμίνα δεν είναι και το πιο εύκολο για να πει κανείς ότι είναι παιχνίδι που άνετα η ΑΕΛ μπορεί να κάνει αρχή στις επιτυχίες, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και πείσμα κυρίως απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Την τελευταία φορά που η ΑΕΛ αντιμετώπισε τη Νέα Σαλαμίνα στο Τσίρειο ήταν στις 23 Μαΐου με τη λεμεσιανή ομάδα να εξασφαλίζει τη νίκη (2-0) με γκολ των Οχένε και Νικολάου, ενώ στις 19 Απριλίου στο Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΛ (1-1), για την ΑΕΛ σκόραρε ο Σταύρου. Η τελευταία φορά που η ΑΕΛ πανηγύρισε νίκη για φέτος στο Τσίρειο ήταν στις 19 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον Ερμή, που ουσιαστική σε αυτό το παιχνίδι σταμάτησαν και οι νίκες της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα