Ρόνι Φαν Γιενέουγκτεν: "Όλοι έχουν διάθεση''

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε η Ένωση και παρουσίασε τον νέο της τεχνικό, τον Βέλγο Ρόνι Φαν Γιενέουγκτεν. Ο Βέλγος τεχνικός έστειλε το μήνυμα του ότι θα δουλέψει σκληρά για να περάσει την δικιά του φιλοσοφία.

Οι τοποθετήσεις του:

Nα ευχαριστήσω αυτούς που μου έδωσαν την ευκαιρία να εργαστώ στην ομάδα. Ξέρω ότι είναι μία ομάδα με παράδοση και ιστορία και πως πριν δύο χρόνια υποβιβάστηκε για πρώτη φορά. Θέλω να γίνω κομμάτι της ομάδας για ένα καλύτερο μέλλον".Είμαι ευχαριστημένος που υπάρχει η διακοπή . Είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσω τους παίκτες μου.

Θα προσπαθήσω να περάσω τη δική μου φιλοσοφία με την άνεση του χρόνου. Θα έχουμε την ευκαιρία στα επόμενα έξι παιχνίδια μέχρι το τέλος του χρόνου να καλύψουμε την διαφορά για να μπούμε στον νέο χρόνο με την πρόκληση για ακόμα πιο ψηλά. Είμαι τρεις ημέρες στην ομάδα. Σε αυτές τις ημέρες αυτό που εισέπραξα είναι ότι έχουμε ένα γκρουπ παικτών που είναι έτοιμοι να δουλέψουν. Υπάρχει επίπεδο πειθαρχίας και όλοι έχουν διάθεση να δείξουν πράγματα στον νέο τους προπονητή".

Keywords
Τυχαία Θέματα